2023.07.14 00:14 Megan Olvasottság: 189x
0

Az utánozhatatlan Jolly Joker sorozat

Nekem a kedvenc sorozatom. Többször nézős. Vannak jobb és gyengébb évadok, de en bloc az egész semmihez sem hasonlítható. Több sorozatot képes ötvözni, úgy értem, ugyanazt a hatást hozza egy sorozatban. Van benne például némi Vissza a jövőbe és Prison Break, minimális Game of Thrones vagy Braveheart, valamint The Walking Dead, Grey's Anatomy, CSI, szóval univerzális sorozat. :D

Azt pedig neked kell eldönteni, hogy egy évad mennyire tetszik. Hogy konkrét példát hozzak, nekem a hetedik évad sokáig nem tetszett, de ott is voltak egyes részek, amik nem voltak annyira rosszak. Viszont minél többször néztem meg, annál inkább tudtam értékelni a benne lévő eseményeket. Az viszont tény, hogy az utolsó, a tizenötödik évad már eléggé összecsapott lett szerintem, és a vége sem pontosan úgy alakult a Covid miatt, ahogy tervezték. Viszont Dean humora még a rosszabb részeket is fel tudja dobni, ÉS ha Trickster/Richard Speight Jr. rendezett egy epizódot, akkor garantált, hogy a rész érdekes és egyben különleges lesz.

Az utánozhatatlan Jolly Joker sorozat

Plusz ne feledkezzünk meg a Winchester tesók mellett a negyedik évadban felbukkanó, és onnan teljes jogú Team Free Will tagjaként aposztrofált, sokunk kedvenc angyaláról, Castielről sem. Nélküle nem lett volna az a sorozat, amilyenné vált. Amit még inkább színesített a Pokol keresztúti démonból lett királya, Crowley.

Remekül kikapcsol, szórakoztat, és mind emellett kapaszkodót nyújt annak, aki ki akar szakadni a szürke hétköznapok mókuskerekéből. Nem mellesleg addiktív sorozat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Azoknak is, akik annyira nem rajonganak a horrorért , mint én, mert a Supernatural, bár van benne számos horrorelem, mégis elviselhetőbbé teszi azokat. A misztikus sorozatokból pedig ez az egyik legjobb. Bár sokan mondják, hogy az ötödik szezon után ellaposodott a sorozat, ez így nem igaz. Érdemes végignézni mind a tizenöt évadot (hosszúnak hosszú, rá kell szánni az időt), bár, mint írtam , az utolsó szezon hagy némi kívánnivalót maga után. Mindezzel együtt mégis megnézésre ajánlom, amit nem fogsz megbánni.

89 Odaát  (2005)

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

A két testvér, Sam és Dean hosszú idő után kapcsolatba lépnek apjukkal, és elindulnak, hogy felkutassák őt. Ekkor azonban még nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra is... több»

0