2015.08.18 09:35 Sodanth Olvasottság: <100x
0

Rajongóknak kötelező!

A Clone Wars utáni űrt megpróbálta a Disney betölteni, jól tette. Közeleg a 7. mozifilm, már most érezhető az Erő a levegőben és igyekeznek minden médiát megcéloznim így a TV-t is. Hál istennek azért nem csak egy pénztárcát látnak benne, hanem igyekeztek a rajongókra is gondolni, ahogy a Clone Wars-ban.

A Cartoon Network után a Disney a saját tévécsatornájára tette a sorozatot, de szerencsére felvette a Clone Wars alkotóit, így Dave Filoni-t is. A sorozat kicsit döcögősen indult be, de a végére már felnőtt a Clone Wars-hoz és az eredeti filmekhez is. A szereplők egytől egyig remekek, nem tudok elvonatkoztatni a Millenium Falcon és az arra nagyon hasonlító Ghost legénysége közti párhuzamról. Gondolom másnak is feltűnt, hogy itt Ezra lett Luke, Kanan Obi-Wan, Hera Han Solo, Zeb Chewbacca, Sabin Leia és az astro droid.

Rajongóknak kötelező!

Egy 5 fős lázadó legénység egy távoli, peremvidéki bolygón tudja a legjobban szemléltetni a lázadás hősies vállalkozását és a birodalom erőfölényét. Remekül kidolgozzák a karaktereket, közben a humor sem marad el, de sokszor kellőképpen sötét is tud lenni, gondolok itt a birodalmi ügynökökre és az Inkvizítorra. Apropó maga a birodalom felépítése is szépen körvonalazódik, a benne lévő hierarchia, a propaganda az elnyomottak felé és maguk az emberek, vagy a birodalom bábjai, politikusai hogyan is élik meg, óriási ötlet és ezt Lucas is kihagyta anno. Amire szintén nem lehet panasz az a látvány, az animáció minősége még a Clone Wars-nál is jobb, látszik hogy Disney megvette a Pixart.

A rajongóknak kihagyhatatlan, az első évad csak a bemelegítő volt, a másodikban már jön Vader, Palpatine, Tarkin, új inkvizítorok és a Clone Wars szereplői, mint Ahsoka vagy Rex. Kíváncsian várom.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi

A galaxisban a félelem az úr. A fiatal Ezra a lázadók oldalán áll, különleges képességeire pedig Kanan is felfigyel. A jedi a szárnyai alá veszik a fiút, azonban a sith... több»

0