2018.12.15 00:08 Pisti801227 Olvasottság: <100x
0

Ügyesen felmondani a leckét

Nem mondom, hogy nem vagyok bajban ezzel a filmmel. Miután már nemegyszer láttam az előző filmeket, el kell, hogy ismerjem, hogy ha nem is szárnyal az egekben a Franchise koherens minősége, de tisztességes átlagszintet hoz mindegyik. Mindegyikben van valami szerethető a maga módján. Ami ezt illeti, teljesen szembe megy az elvárásokkal, mert két poén közt felbukkan egy Ragadozó, ami enyhén szólva is más, mint az elődök esetében, ahogy azt már mások is megállapították.

Lehet, emiatt elégedetlenkednem kellene, de nekem bejött. Ha Shane Black segített volna be a Terminator: Genisys esetében, talán többek számára lett volna élvezetesebb az a szintén Schwarzi-hoz kötődő film. Mert itt a tisztességes és véres akciók mellett a humor sem izzadtságszagú, ami Shane Black esetében azért jogos elvárás. Az, hogy elvállalta ezt a neki minden igyekezete ellenére tagadhatatlanul nem teljesen neki fekvő zsánerű filmet egyébként váratlan húzás volt nekem a részéről, de a Vasember 3 után már semmi nem lep meg igazán, de hát ő mégiscsak a havermozik világában van otthon.

Ügyesen felmondani a leckét

A színészek nem rosszak, a látvány rendben van, a sztori, ha nem vagy épp elvakult Predator-fan, befogadható (ez a tudatos felturbósítás dolog nem rossz, a gyerek is jó húzás), ami miatt mégsem áll össze nekem ötcsillagossá az az, hogy az első rész tesztoszteronadagját nem érzékeltem, se a második rész még nyersebb hangulatát a voodoo hangulattal megfűszerezve. Shane Black felmondja a leckét, nem is rosszul, de McKenna nem egy új Dutch, de még csak nem is egy Harrigan hadnagy.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»

0