2022.04.10 11:09 Képkockák Olvasottság: 1919x
0

Rosszabb, mint az elődje, pedig itt volt James Gunn

Mondanám, hogy James Gunn érezhetően hozzátett a filmhez, de az sajnos hazugság lenne. A Suicide Squad egyik legjobb dolga egyben a legrosszabb is: a karakterek meghalnak. Azért jó, mert így reálisabb a film, sőt a különítmény neve is. Azonban rossz, mivel sokszor olyan karaktereket írnak ki, akik izgalmasak és érdekesek lennének, mint a 2016-os részből Diablo, aki eddig talán a legérdekesebb karaktere a Suicide Squad-filmeknek.

De természetesen nem is lehet mostanában rosszfiús DC-film Harley Quinn és Margot Robbie nélkül, hiszen ő az, aki az eladásokat megdobja, és aki elhiteti veled, hogy a film egy bizonyos minőséget képvisel. Ezzel a gond csak az, hogy Harley szuperképességek hiányában csak egy képzett pszichopata, aki simán túlélt mindent, a háttértörténete ezt megköveteli.

Rosszabb, mint az elődje, pedig itt volt James Gunn

A DC egyébként most azt érzi, hogy feljövőben van, így elkészült a film után a Peacemaker-sorozat, amiben John Cena és James Gunn barátnője szerepelnek, mondanom sem kell, hogy ez a karakter már a filmben is csak azért kellett, hogy kiegészítse Idris Elba Bloodsport karakterét, na meg persze Rick Flaget is más színben tüntesse fel.

Összességében a film egy sokkal vidámabb színvilágú valami lett, de elveszített szinte minden érdekes karaktert, így a következő részre újabb két tucat szuperhőst keresnek, akiknek a felét újfent lemészárolják.

Ha nagyon nem tudod, hogy mit nézz, és van HBO Max előfizetésed, akkor érdemes lehet tenni vele egy próbát, egyébként inkább ajánlom neked az első rész bővített kiadását az eredeti szinkronnal.

akció | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker és egy szupergonoszokból álló csapat csatlakoznak egy titkos munkacsoporthoz, hogy életük legveszélyesebb küldetésében vegyenek részt.... több»

0