Én nem értem ezeket a filmeket.
1. Egy atomtámadást nem élnek túl a gépek sem, mert az elektronikájuk véglegesen károsodik.
2. Az összevissza időutazás teljesen összekuszálta az idő folyamatát. Tehát már az 1. rész teljesen értelmét vesztette.
3. A 3. részben megtudjuk, hogy John Connor édesanyja meghalt leukémiában. Most hirtelen feltámadt?
4. A 4. rész a jövőről szól, az érdekes, és ott már sok elem megjelent, amit az 5. részben látunk.
Az 5. rész teljesen értelmetlen, mivel a 3. részben már kitört a háború, csak néhány évvel később, mint 1997. Ráadásul az tele van logikai hibákkal. És ha törlődik egy idősík, akkor annak produktuma is törlődik. Ld. Vissza a jövőbe. Tehát a meg sem történt jövőből hogy tudnának bármiféle gépet visszaküldeni az időben?
A 6. rész emiatt szintén értelmetlen. És az is elég kusza. Plusz olyan dolgokat él túl egy robot, amiket már túlzásnak tartok. Ráadásul a civileket nem is bántja, csak a rendőröket és a hadsereget.
Plusz hibák:
Ha lennének ilyen helyzetek, ezekről teljesen másként kellene beszélni, mivel hülyének néznének minket, és a pszichiátriára küldenének –
ld. 1. és 2. rész, de ez később is megjelenik.
Szóval néhány nap alatt újra néztem az 1., 2., 3. részt (a 2.-ra nem is nagyon emlékeztem), aztán a 4.-et, amit még nem is láttam előtte, aztán beletekertem az 5.-be (azt már láttam korábban többször is), majd a 6. részt, de ez nagyon nem illett bele a sorba, ahogy az 5. sem, hiszen a 3. részben kitört a háború. Azt mégis hogyan tudták elodázni?

61 Terminator: Sötét végzet (2019)
A Terminátor - Sötét végzet cselekménye A terminátor 2: Az ítélet napja után játszódik, James Cameron azonban átadta a rendezői stafétát a Deadpoolt készítő Tom Millernek,... több»
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Tom Hopper, Mackenzie Davis