2018.12.30 15:49 MidoD7 Olvasottság: <100x
0

Az apáca aki úgy néz ki mint egy cápa...

Nos horror kedvelő személyként nagyon vártam ezt a filmet hisz a Démonok között című filmből elég ijesztő karakterként jelent meg. Érdekelt, hogy kiféle miféle démon is ez, mit akar, miért van itt és folytathatnám. Amikor beharangozták, hogy bizony tessék kap is egy különálló filmet örültem mint majom a farkának. Bemutatója alapján szintén kikezdhetetlennek tűnt. Ezen felül mivel a hozzá kapcsolódó filmek is igazán tisztességes darabok voltak, nem is merült fel bennem semmiféle kétely a film iránt.

Majd jött a csalódás.

Az apáca aki úgy néz ki mint egy cápa...

Kezdhetném azzal, hogy eme rejtélyes lényről nem igazán derült ki semmi konkrét. Itt van mert háború volt és valakik piszkálódtak a természetfelettivel és kész. Remek kezdésnek nagyon jó mondhatom. A horror faktort mint olyat el is felejthetjük, tele volt jumpscare jelenetekkel és azok is mind kiszámítható módon. Az események szintén tömve voltak sablonosabbnál sablonosabb pillanatokkal amit bárki előre megjósolhatott. Például ki ne sejtette volna, hogy a "főpapnő" fátyla alatt mi is rejtőzik valójában... jujj rémes. Logikátlanságból sem volt híján a film. Olyan jó füle volt kedves apácanövendékünknek, hogy azt is meghallja amit normális körülmények között élő ember biztos, hogy nem hallana.

Ha röviden kéne összefoglalnom akkor ezt a filmet csak össze dobálták. Pár érdektelen karaktert zsúfoltak bele akikről nagy vonalakban tudunk meg bármit is. A történet olyan egyszerű mint a faék, vele együtt a vége is. Kész.

Nagyobb félelemmel tölt el az, hogy ennek a filmnek folytatást tervezzenek mint maga a film.

60 Az apáca  (2018)

horror | misztikus | thriller

Fogarasföldön egy kolostor szörnyű titkokat őriz, melyek felderítésére Róma kirendel egy apácából, egy szerzetesből és egy újoncból álló csoportot. Valamennyien sejtik,... több»

0