2019.04.11 23:45 MidoD7 Olvasottság: <100x
1

Egy Glassikus befejezés

Személy szerint a várakozás mellett volt bennem némi félsz is, hogy ezúttal nem lesz olyan átütő ereje a filmnek, mint az előző két résznek. Aggodalmam szerencsére alaptalan volt.

Nos, maguktól a színészektől csak a legjobbakat kaptuk. James McAvoy játékát szerintem nem kell kiemelnem. A hideg rázott, milyen egyszerűen tudott váltani a karakterek között. Talán, így belegondolva, az ő karaktere kapta a legtöbb figyelmet. Hisz az ő összetettsége volt a legérdekesebb az egész történetben. Ez persze máris egy rossz pont, hisz pont annyit érdemelt volna a másik két szuperhősünk is. Akinek még hasonló módon érdekes volt a jelleme, az Samuel L. Jackson; a megszállotsága iránti elkötelezettsége példaértékű volt. Nem tudom szebben leírni, de szinte megigézett, mennyire megszállottan hajszolta a képzeteit. Viszont Bruce karaktere az én meglátásom szerint nem kapott akkora figyelmet, mint érdemelt volna. Pedig A sebezhetetlen című filmben őt is elég érdekesnek ismerhettük meg.

Egy Glassikus befejezés

A történetről azt tudom elmondani, hogy lehet, az elejét sok monológ és laza tempó jellemzi. De, ahogy a végén hallhattuk is, ez eredettörténet volt. Ez vonza magával azt, hogy meg kellett ismernünk mindenki motivációját, háttértörténetét. Ezért is volt a lassúbb felvezetés. Én kifejezetten szeretem, ha ismerhetem a karaktereim érzéseit és gondolkodását. A végéről persze nem maradt el a fordulat és az izgalmas összecsapás ellenfeleink közt. Tömören összefoglalva a film szerintem kellő mértékkel adagolt háttérsztorit, karakterfejlődést és feszült csatát. Kevés hátránya van, azt is sikerül azért feledtetni velünk. Remek befejezés, kiváló alkotás.

69 Üveg  (2019)

dráma | sci-fi | thriller

Történetünk ott folytatódik, ahol a Széttörve cselekménye véget ért. David Bunn, a sebezhetetlen férfi Kevin Wendell Crumb egyik életveszélyes és emberfeletti képességekkel... több»

1