2018.12.05 13:06 Márton Olvasottság: <100x
0

Csak egy átlagos horror-antológia

Nagyon kevés olyan film van, aminek az eredeti címe annyira felkelti az érdeklődésemet, mint ennél a filmnél! Már maga az a tény, hogy filmet készítenek az internet "sötét oldaláról", az úgynevezett Dark Web-ről, eléggé elkezdte piszkálni a kíváncsiságomat ahhoz, hogy ne foglalkozzak az IMDb 3.5-ös finoman szólva sem valami túl erős értékelésével és hogy azt a fajta "keserű pirulát" is lenyeljem a filmnél, hogy a műfaji megközelítése szerint, ez egy horror-antológia! Jómagam nem nagyon kedvelem az antológiákat, mert túl rövidek ahhoz, hogy a filmbéli karaktereket meg tudjam kedvelni, vagy együtt tudjak érezni, avagy izgulni értük a megpróbáltatásaik során! De mint írtam, minden negatív előjelemet a filmmel kapcsolatban háttérbe szorítottam, mert kíváncsi voltam hogy mit is tudnak kihozni egy olyan háttéranyagból, amit ezidáig az eddigi horrorfilmek kevésbé aknáztak ki!

Hét hosszabb-rövidebb történettel ismertetnek meg a készítők minket és hát azt kell hogy írjam, hogy valami hatalmas minőségkülönbség található egyik-másik történet közt! Már maga ahogy az első történet láthatjuk (ami talán ha volt 2 perces összesen ) elültette bennem azt a gondolatot: hogy mit is fogok akkor most majd én látni (és sajnos nem jó értelemben)? Sajnos a második történetet viszont annyira vállalhatatlannak találtam, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy kikapcsolom a fenébe a filmet és hagyom a csudába! Szerencsére az első két kis történet után elkezdett felfelé ívelni a történetek minősége és még egy amolyan kerettörténetet is adtak a különböző történetek közti időnek, ami nem volt rossz!

Csak egy átlagos horror-antológia

Sajnos az elképesztő gyengére sikeredett kezdet miatt, alaposan lerontották az összhatást nálam, de még így is lehet egy próbát tenni a filmmel! Főleg azoknak, akik szeretik az antológiákat, illetve azoknak akiknek a kíváncsiságát felkeltette az "internet sötét oldalán" található félelmetes, olykor beteges dolgok!

43 Dark Web  (2017)

horror

A filmben hét változó hosszúságú horrortörténet található. Egyfajta antológia az internet kevésbé ismert sötét oldaláról. Amiben mindegyik történet megegyezik, az nem... több»

0