2024.03.12 02:45 tmotm Olvasottság: <100x
0

Ha valamit elkezdtél...

Szóval, sok sok évnyi sz*r film nézése után (most jut eszembe, lehet, SPOILERES lesz) már nehezen lehet engem meglepni. Na, ennek a filmnek sikerült. Mint Asylum rajongó, elég sokszor találkozok az átlagos ember számára nézhetetlen filmekkel. De ez más volt.

Ugye 2 nagy iskola van: A) ha elkezdtél valamit, azt fejezd is be, illetve B) az igazán erős emberek képesek váltani. Ezt a filmet az első csoportnak vetíteném le, mert szerintem úgy 30-35 perc körül kezdenének el nyüszíteni, és átgondolni az életüket, és kb. az 50-edik percnél jutnának el oda, hogy ez a „ha elkezdtél valamit, azt fejezd is be” mondás a kitalálójával együtt ba***a meg a kedves anyukáját. Aki olvasta már pár írásom, tudja, hogy jó pár vállalhatatlanul pocsék filmen küzdöttem át magam, de ez valami más, ez valami új volt.

Ha valamit elkezdtél...

Mert itt nem csak arról volt szó, hogy egy film klisés, hogy azért unod, mert már a cselekményt láttad vagy ezerszer. Ez a fim mindent megtesz azért, hogy híg széklet legyen. És ebben élen jár Gina Carano. Igen, az a nő, aki épp most perli a Disney-t, mert kirúgták a közösségi médiás szereplése miatt (ebbe nem akarok belemenni!). De szerintem nem azért rúgták ki, az csak egy indok volt, hogy minél előbb szerződést tudjanak bontani vele. A valódi ok az volt, hogy a színészi képességei olyanok mint... ... ... ... mit kell akkor írni, amikor az összehasonlítási alanyod a legrosszabb, aki eszedbe jut? Ő lett az o*ádék színész új etalonja számomra. A mindennek a legalja. Vannak azok az emberek, akiknek a bántalmazás nyújt örömet, mint például én, nem szeretném, ha szex közben egy lovaglópálcával verne az asszony, de biztos van olyan, akinek ez okoz igazi kielégülést (nem ítélkezem, csak ténymegállapítok, amíg nem árt vele másnak, addig engem nem izgat). Szerintem számukra is van már az a helyzet (nem akarom tudni, hogy pontosan mi), amikor vadul elkezdenek azon gondolkodni, hogy mi volt a biztonsági szó, hogy hogyan tudnám leállítani az egészet, mert ez már nem jó, itt már csak a tiszta kín van. Na, ez a film nézése közben én is ezen filóztam. Tudom, hogy sokan vannak még, akik szeretik a rossz filmeket, de ezt NE nézzétek meg, és ezt komolyan mondom! Ebben nem lesz élvezet, csak vegytiszta fájdalom.

akció | thriller

Clair, a háborús veterán üldözőbe veszi a férfit, aki elrabolta a fiát. több»

0