Mondhatni "különös kapcsolatom" van ezzel a filmmel. Nyertem egy 4 személyes belépőt a premier előtti vetítésére a forgalmazó jóvoltából. Bár érdekelt a film – teszem hozzá, az első részt mind a mai napig nem láttam, de jó lenne pótolni –, már amikor megpályáztam a belépőt, megfogant bennem az ötlet, hogy felajánlom az egyik kedvenc kézilabda csapatom játékosainak. Igaz, egy kézilabda csapatban jóval többen vannak, mint 4, de úgy gondoltam, hogy még így is jobban tudják hasznosítani.
Némi vacillálás után elfogadták, ami megtisztelő volt. Sőt, akivel megbeszéltem a részleteket – a csapat számomra egyik legkedvesebb, és sajnos immár távozó, de legalább közeli csapatba távozó játékosával –, a vetítés után kaptam egy kedves üzenetet, hogy kifejezetten bírta a filmet. S itt még nem ért véget a "sztori". Sikerült megszereznem a film plakátját azzal a szándékkal, hogy meglepjem vele.
Csak egy problémám volt. Ilyen pocsék plakátot, mint ezé a filmé, szerintem még nem sokat láttam. Egyébként 2 oldalas. Értem az apropóját, de szerintem túlságosan morbid. Amúgy a csapat utolsó hazai meccsén adtam oda neki 1-2 kedvesebb meglepi mellett, s a plakátot egy a csapat egyik színét viselő csomagolópapírba tekertem bele. Hát elég furcsa pillantásokkal nézett rá, amit valahogy nem csodáltam. Természetesen végül én is megnéztem a filmet, s úgy alakult, hogy abban a moziban, ahol ők is. Egyébként aznap 3 filmet láttam, ez volt a középső. S nekem valahogy mind a 3 egy kicsit csalódás volt, a harmadikon szinte már el is aludtam.
Az előzetese tetszett, a főszereplő csaj is csinos, szimpi, belevaló volt. Minden adott volt egy jó kis zúzós filmhez. S nem mondom azt, hogy rossz film volt, a műfajában – az ilyen "ismétlődős" filmek, mint például az Idétlen időkig – szinte jó. Akcióból, belevalóságból nem volt hiány. Csak... Nem tudom... Lehet, hogy egy "világra szóló találmány" okozta a bonyodalmakat, s adott egy "tudományos alapot" a filmhez, ami talán szükségszerű is volt. Mégis valamiért azt érzem, hogy ezt a "tudományos alapot" szerintem tudtam volna nélkülözni. Egyébként lehet, hogy az volt a gond, hogy nem néztem meg előtte az első részt, mert abban az esetben sokkal jobban összeállt volna bennem ez a 2. is; jobban értettem volna például néhány utalást. Majd kiderül elvileg, ha végre sikerül megnézni azt is.

68 Boldog halálnapot! 2. (2019)
horror | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték
Tree Gelbman már reménykedik benne, hogy az élete visszatér a rendes kerékvágásba. Aztán kiderül, hogy az életben maradás nem mindenre jelent megoldást, sőt. Mintha a gondok és... több»
Szereplők: Jessica Rothe, Suraj Sharma, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken