2025.12.25 23:22 SaSa Olvasottság: <100x
0

Csak fogtam a fejem...

Már az első 10 percben szenvedtem az eseményektől. A vérprofin érkező kommandósok egy-egy őrbe 5 nyílvesszőt beleküldenek, majd a házba olyan elcseszett amatőr módon mennek be, hogy csak pislogtam. Utána a lányát védelmező csávó puszta kézzel verdesi a katonákat. A katonai sisak a katonákat nem védi meg a pörölyként lecsapó öklétől... pedig biztosan van legalább 50 kiló egy olyan sisakban, mert utána akit fejbe ver vele, az szaltózik tőle egyet. És itt még csak 10 perc telt el. A profi katonák nem hoztak egy nyomorék kábítólövedéket vagy sokkolót... nekiállnak kung-fuzni menetfelszerelésben... Jajj...

A menekülésnél a hülye apuka a hátulról megvilágított üvegfal előtt fut, jó célpontot biztosítva az akkor őt már megölni kívánó katonáknak. Aztán néha tán meglepődik, hogy hason lövik... Aztán egy darabig láthatjuk, ahogyan egy 45-50 kilogramos szépleány iszonyatos fegyverré alakul. Iszonyatosan béna koreográfiával megrendezett verekedésekben lenyom képzett harcosokat. Hajigálja a férfiakat, mint nagyanyám az ágyneműt a mosógépbe...

Csak fogtam a fejem...

Már John Wick megjelenésekor sejtettem, hogy a film off lesz. Úgy is lett, még a fele előtt. A John Wicknek is csak az első részét bírtam végignézni. Irritál a hülyeség általában. John Wicknél az volt zavaró (ami más hasonló filmekben), hogy bármennyit ütik-verik, lövik, egyre csak keményebb és gyorsabb lesz tőle.

Ebben a filmben szintén a fizikai törvények totális semmibe vétele a gond, azzal kiegészülve, hogy a főszereplő mozgásán látszik, hogy semmi köze nincs hozzá... Gyakorolta a mozdulatsort, de nagyon nem természetes. Kevés film van, ahol jól sikerül megvalósítani azt, hogy egy kicsi ember hajigálja a nagyokat. Nem mondom, legyőzni le tudja. De soha nem láttunk olyat, hogy K1 meccseken Kaoklay Kaennorsing hajigálja az ellenfeleit. Súlyhatár alatt bekerült. Gyorsan üt, gyorsan rúg... képes győzni nagy emberek ellen. De nem úgy, hogy repteti, mint a papírsárkányokat... Számomra a film totálisan nézhetetlen. Ha a Mátrixban játszódna a film, akkor értem. Valóságosnak eladva inkább gagyi, mint a régi filmekben a madzagon rángatott nindzsák. Szóval ha nem zavar, hogy a film kineveti a fizikát, akkor élvezhető. Én nem tudom beleélni magam, hiteltelen, nevetséges komédia.

71 Balerina  (2025)

akció | krimi | musical | thriller | vígjáték

Eve személyes bosszúhadjáratot indít, amely során John Wick világának sötét és veszélyes alvilágában kell navigálnia, miközben saját identitását és helyét keresi ebben a... több»

0