Közösség

Vélemény:

27 Hófehérke

(2025)

Lócitrom

Creepy Woods Nézhetetlen  2025.11.16 10:49
0

Ez a filmnek titulált egy talicska lócitrom. Csak enyhe példák: Gal Gadot hozza zseniális alakítását a gonosz királynő szerepében - csak hát pl. a kamera sűrűn kimarasztalja és jobbára a részleteit vette fel - vélem, ezzel is igyekezték ellensúlyozni az abszurddá lett helyzetet: ő az egészben, aki mindent visz - nem is indítottam el másért, de tulajdonképpen szuperül kihagyták - nem is értem a színésznőt, miért is vállalta ezt így be egyebek mellett..Ám még így is látszik a dörgés. Hófehérke nevetséges, idegen ágyba bújik önfeledten.. szuper.. A ház amúgy bájos, noha 7 férfi éldegél benne - poénos neveikkel, ó de cukik... igaz, törpék de ne feledje senki, ettől még öreg férfiak.. noha... pff... frappáns, hogy ne vegyem ezt túl komolyan, a törpék egy animációs alkotásból tévedtek ebbe a filmbe.. Számomra ettől azonban csak felnagyított lett a valóság, nem estem mesebeli illúziókba tőle - borzalmasan szánalmas... Az egész az, ahogy van... S eme filmszerűség vége? Ohh, ne fáradj, én nem török össze ;) Creepy Woods