2024.01.25 18:12 Yosihiro Olvasottság: 141x
0

Vidék

Úgy gondolom, ez egy mélyen megindító film. Összetett és bonyolult érzéseket próbáltak bemutatni, ami igazából nem sikerült rosszul. Most legalább egy pici bepillantást nyerhetünk a természet, magány és önmagunk megismeréséhez vezető úton. Persze ezt mindenki másképp élné át.

Bár igazából azt nem értettem, miért is nem készült fel a télre, a hidegre. Szerintem ha valaki ilyen remete életre készül, akkor legalább annyit tegyen meg, hogy előtte utánaolvas dolgoknak az életben maradáshoz. Itt azért kicsit más a helyzet, hiszen elveszíteni egy gyermeket és szerelemet egyszerre, az elég nehéz dolog. Mindenki másképp vezeti le magában mindezt, de egy ilyen döntés, hogy a világtól elvágom magam, azt hiszem, a mai korban ez ugyan kivitelezhető és megoldható, de előtte kell némi felkészülés.

Vidék

A film története szép lassan tárja fel az érzelmi húrokat. Másrészt kap egy megmentőt, akibe szerintem szerelemes is lesz. Végül ő hagyja ott őt, és ez elég drámai befejezésnek számít. Örömteli az utolsó filmkockán, hogy felhívja a lányát, és elindul egy kommunikáció. A természet csoda szép, ezt nagyon jól megmutatják, és a természeti erőkből is kapunk ízelítőt. Nekem tetszett minden pillanata, de valahogy nem tudtam azonosulni azzal, hogy elvonuljak, ha tragédia történik. Igen, kell a magány, kell, hogy számot adjon magának az ember, de az élet nem áll meg. Lehet bennünk fájdalom, keserűség, ami volt, azon nem tudunk változtatni. A jelen egy pillanat, és a jövőt mi alakíthatjuk, ahogy szeretnénk. Azt gondolom, érdemes megnézni ezt a filmet, mert szerintem mindenki talál benne olyan pontot, amiben magára ismer. Csak ajánlani tudom, én négy csillaggal jutalmazom ezt a produkciót. Üdv: Yosi

dráma

Egy gyászoló nő új életet próbál kezdeni Wyoming vidékén. több»

0