2020.12.30 18:49 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Dr. D 4.

Húha, na ezt pont el kellett volna kerülni. Ez a történet nem méltó az előző részekhez. Sem történetben, sem játékban nem tudtak hozni egy olyan színvonalat, amire azt tudnám mondani, hogy ez na jó, közepes. Ezzel elszúrták, amit felépítettek eddig.

Hirdetés

A szereplők és az egész forgatókönyv egy igazi katyvasz lett. Szinte mindenbe belekaptak, de értelmes dolgot nem tudtak kihozni belőle. Sajnálom, mert azt hittem, azért előrelátóbbak. Összességében a forgatókönyv és a rendezés gyenge.

Dr. D 4.

A szereplők sajnos semmi pozitívat nem tudnak felmutatni, így a játékuk gyenge lett. A hangi és képi effektek közepesek. Így marad a két csillag erre az alkotásra, amit talán mondhatni egy kis túlzással adtam. Igazából nem lehet átérezni a filmet, nincs motiváció, nincs érzelem, nincs semmi, ami megfogná az embert. Így ezt a filmet csak akkor tudom ajánlani valakinek, ha felkészült arra, hogy igazából nem fog történni semmi, a megszokott történeten kívül semmi pozitívumot nem kapunk. Ezt nem is értem, hogy egy ilyen sorozat előzményeire hogyan tudnak ennyire sablonos, nyálas és semmitmondó történetet írni. Ha a romantika oldalát nézem, akkor a fiatal Dolittle keresi élete szerelmét már a sorozat 2. része óta, és mindig új fiúval találjuk őt, hogy kibontakozik valami, és a következő részben ezt mind eltüntetik, és új fiú jön... Szóval értelmesebb lett volna, ha olyan srácot vagy fiút tesznek bele, aki végigköveti azt a romantikát, szerelmet. Hát, kíváncsian várom az 5. részt, vajon abban mit tudnak összehozni. Üdv, Yosi

családi | vígjáték

Maya Dolittle, aki apjához hasonlóan ő is beszél az állatok nyelvén, egy különös és bizalmas megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől. több»

0