2018.01.21 15:55 Artemisia Olvasottság: <100x
5

Szerelem a cirkuszban

A film hangulata mindent visz, a jellegzetes cirkuszi miliő áthatja az egészet.A cirkuszi mutatványok szépek,kidolgozottak,látványosak; már a puszta vizualitás miatt érdemes megnézni a filmet. A karakterek erősek, pl. zsarnok, nagyhatalmú férj , szép,jómódú, mégis boldogtalan feleség, jólelkű,stabil igazságérzetű fiatalember, akinek az igazságérzete kemény próba alá kerül, amikor is szívtelen főnöke parancsára kegyetlenül kellene bánnia az állatokkal, noha (nem hivatalos) állatorvosként a gyógyításukra esküdött fel ; és amikor akaratlanul is beleszeret zsarnoki főnöke csillogó tárgyként őrzött, mégis elhanyagolt feleségébe. Nem is kell több egy szép,romantikus történethez.

Persze nem teljesedhet ki ilyen könnyen a románc, a szerelmeseknek meg kell küzdeniük a születő szerelem útjában álló számtalan akadállyal, köztük a saját öntagadásukkal, tehetetlenségükkel, féltékeny férj haragjával, és menekülniük kell előle és bérencei elől. Azonban a helyes értékek legyőzik bennük az érdekeket, mert rájönnek, hogy hiába egymásra találtak, nem szökhetnek meg kettesben, hátra hagyva a sok ártatlanul szenvedőt, köztük egy jobb bánásra érdemes, szeretetre méltó elefántot:-) . A tartalmas történet mellett a film feltárja a cirkusz csillogó felszíne alatt az állatokkal való kegyetlen bánásmódot,a folytonos nyomást és áldozatokat,hogy kielégítsék a közönség igényeit. Robert Pattinson és Reese Witherspoon pedig nagyszerű páros, a köztük lévő korkülönbség ellenére is.

Szerelem a cirkuszban

A képernyőn át érződik a közöttük lévő összhang és kémia. A sminkesek és a stylistok pedig kiváló munkát végztek Reese Witherspoon-on, ugyanis gyönyörű a filmben.

dráma | romantikus

Jacob (Robert Pattinson) az állatorvosi egyetemen tanul, amikor hirtelen felindultságában mindent hátrahagy, és csatlakozik egy vándorcirkuszhoz. A cirkusz varázslatos és izgalmas... több»

5