Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Vizet az elefántnak (2011)

Water for Elephants
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 01. 21.

legújabb vélemény

4
Szerelem a cirkuszban

A film hangulata mindent visz, a jellegzetes cirkuszi miliő áthatja az egészet.A cirkuszi mutatványok szépek,kidolgozottak,látványosak; már a puszta vizualitás miatt érdemes megnézni a filmet. A karakterek erősek, pl. zsarnok, nagyhatalmú férj , szép... teljes kritika»

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Nem volt egy rossz film, tetszett a hangulata és a története. Ami egy picit zavart, hogy nem illett össze a párocska.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

0

A vizet az elefántnak egy igen érdekes keretes szerkesztésű regény film feldolgozása, amelyben egy idős, sokat megélt bácsi meséli el különös életét, amelyet a cirkusz nem mindennapi világában töltött el és legjobb barátja egy Rosie nevű elefánt volt... több»

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Egy igazi nagy nulla lett a film számomra semmi újat semmi izgalmasat nem adott. Ennyire betegesen rossz filmet nagyon rég néztem már meg. Eszméletlen volt az ahogy untatott.

 
Manson   2016. 10. 18.

0

Ötletes, laza sztori, ami igazi kikapcsolódást nyújt a nézőnek. Karakteresek a színészek. Szórakoztató, lazító film, lazulni vágyó estékre kiváló. Érdemes megnézni.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 06.

0

Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Nem olyan rossz, de nem is az igazi. Engem leginkább az elefánt sorsa fogott meg az egészben, mert nagyon szeretem az állatokat, tehát rám eléggé hatottak az elefántos jelenetek. Nem sok olyan film van, ... több»

 
szafffy   2015. 06. 23.

0

Szívszorongató, realisztikus történet a húszas évekből. Remek színészi teljesítménnyel. Végre nem csak vámpírként láthatjuk a főhőst. Kitűnő szereplőválogatás.

Galéria (14)

Videók (1)

A film összbevétele 117 094 902 dollár volt (imdb.com).

 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A Hiúság vására (2004) című film egyik törölt jelenetében Reese Witherspoon Robert Pattinson édesanyját játszotta, ebben a filmben pedig szeretők.

(ps)
 

A filmben bemutatott elefánt idomítási eszközt a mai napig is használják.

(ps)
 

Hal Holbrook röviddel a jelenete leforgatása előtt özvegyült meg.

(ps)
 

Jacob Jankowski szerepére számos sztár meghallgatásra került, többek közt Channing Tatum, Kyle Gallner, Anthony Fitzgerald és Andrew Garfield is.

(ps)
 

Egy korábbi terv szerint Christoph Waltz szerepét Sean Penn kapta volna.

(ps)
 

Scarlett Johansson nem vállalta Marlena szerepét.

(ps)