Miközben Reese Witherspoon (galériánkban) az új filmjét, a Nálad vagy nálam?-ot népszerűsítette, a színésznő ellátogatott Jimmy Kimmel műsorába, ahol elmesélte, tette tönkre Denzel Washington Porschéját.

Reese az 1995-ben bemutatott Kék ördög című filmnél volt gyakornok, ahol az volt a feladata, hogy leparkolja a stáb autóit, köztük Denzel Washington Porschéját is.

"Amikor Denzel bejött, nekem kellett leparkolnom a Porschéját. Ami nem túl jó ötlet egy 17 éves kölyöknek, aki még csak most szerezte meg a jogosítványát" - nyilatkozta, majd hozzátette, hogy voltaképpen a sebességváltót tette tönkre. 

"De a vicces történet az, hogy néhány évvel ezelőtt láttam őt egy esküvőn" - emlékezett vissza. "Ő pedig így szólt: 'Hallottam, hogy meséltél egy történetet arról, hogyan parkoltad le a Porschémat'. Erre én: 'Igen, így volt.' Erre ő: 'De tudtad, hogy a Vizet az elefántnak című filmhez használt jelmezeidet ki vitte be és ki a lakókocsidból?'. Nem, fogalmam sincs. Erre ő: "A lányom. "

A színésznő új filmje február 10-től látható a Netflixen, melynek másik főszerepét Ashton Kutcher alakítja majd.

A szóban forgó interjút és a film előzetesét idelent nézhetitek meg.

romantikus | vígjáték

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»