2022.08.02 09:27 Artúr Olvasottság: 225x
0

A klasszikus, oldschool értelemben véve vett csajos film

Kedves férfi nemű, konzervatív polgártársaim és mindenki más. Ez a vélemény egy kicsit maradi lesz, tudom. Az olvasó megbocsátja nekem, hogy ilyen stílusban alkotok véleményt, ígérem nem leszek túlzó és sértő.

Ehhez a filmhez egy vödör jégkrém, 3 tinilány egy nagymama és egy kutya kell. A kedves mondanivalót egy mézédes marcipánréteg takarja. A cselekményt a borítókép megtekintése után is meg tudtam volna tippelni. Nem igazán tudom, hogy a sok klisé, sztereotip részlet mellett mit is lenne érdemes kiemelni. Ha röviden akarok fogalmazni, akkor megtekintésre csak a fenti személyi körnek ajánlom. Szerintem túl nyálas, túl csöpögős, túl egyszerű, túl bugyuta. A nyolc darab mondatba összefoglalható cselekményt semmilyen vígjáték elemmel nem sikerült tarkítani. A karakterek nem összetettek, a párbeszédek naivák, elcsépeltek. Felteszem, ilyen filmek is kellenek. Ismételni tudom magamat, ha 30-as konzervatív faszi vagy, akkor erre a filmre magadtól rá sem találtál. (Ha tippelnem kellene, akkor hajnalban szoptató édesanyák nézik félálomban.) Amennyiben a feleséged kérte, hogy ez legyen az esti film, és most lecsekkolod, hogy ez mi is, akkor meg azt javaslom, hogy készíts be valami harapnivalót, amivel elszórakoztatod magad, és készülj egy nem bántóan hosszú, de mégis felettébb unalmas és úgy nevezett "ehh" időtöltésre. Közben vígaszaljon az, hogy vagyunk egy páran, akik végigszenvedtük ugyanezt, és a csajod/feleséged is megtette érted, amikor a Terminátort néztétek meg 4. alkalommal, vagy a Gyűrűk Ura bővített kiadásait pörgettétek végtelen mennyiségben.

A klasszikus, oldschool értelemben véve vett csajos film

55 Örömapa  (2022)

dráma | fantasy | vígjáték

Egy apa próbál megbirkózni lánya  közelgő esküvőjével és a ténnyel, hogy már nem ő a legfontosabb férfi az életében. A dolgokat csak tovább nehezíti, hogy egy amerikai és... több»

0