Nos Brad Pitt még mindig jó színész, és ebben a filmben azt is elhisszük neki, hogy gond nélkül meg tudja hosszabbíttatni a jogsiját a háziorvosnál annak ellenére, hogy lassan szépkorú lesz ez a snájdig ember. És Javier Bardem is jócskán szerepel, ők ketten azért még egy gyenge forgatókönyvet is simán elvinnének a hátukon, de nem kell nekik ilyet csinálni, mert ez a forgatókönyv jó.
Annak ellenére, hogy a F1 - A film világa mérsékelten tud érdekelni, ez a film lekötött. Pedig nem rövid, vagy két és fél órás, és csak párszor néztem közben az órámra. Érdekes koncepció volt, hogy összekombinálták a valós csapatokat és versenyzőket a filmbeli cselekménnyel, szereplőkkel. Kevés tökéletlenség fordult elő, ha azokat ki tudták volna szedni, akkor megadtam volna rá a maximális 10/10-et.
Az egyik, ami kicsit elvitte a figyelmemet az az, hogy azon filóztam, hogy mekkora az esélye, hogy a kocsin vagy a versenyző sisakján ugyanaz legyen a fő szponzor az indycaron, mint a forma 1-ben. Ez most az a film volt, ahol simán megoldható volt a termékelhelyezés, hiszen az autó-versenysportban a való életben is guruló hirdetőoszlopok száguldoznak, de én ettől még elkülönítettem volna a kétféle versenykategória szponzorbrandjeit. Na mindegy, ez csak apróság. Viszont ha egy csapatnak az a baja, hogy nem elég gyors a kocsijuk az egyenesben, így csak a kanyarokban van esélyük, akkor a film közben a változatlan motorizáltságú autójuk ne váljon már az egyenesben hirtelen előzőképessé. Meg ha az idős versenyzőnek súlyos gerincsérülései vannak, akkor a végén ne olyan autóversenyhez vonuljon vissza, ahol valami afrikai homokdűnéken pattognak-repülnek, mert az minden, csak nem életszerű. Ezeket leszámítva teljesen jü a film.

87 F1 - A film (2025)
Brad Pitt egy korábbi autóversenyzőt alakít, aki meglepetésszerűen visszatér a Forma–1-be Damson Idris fiatal, tehetséges csapattársa mellett az APXGP istállójába. A történet... több»
Szereplők: Brad Pitt, Javier Bardem, Tobias Menzies, Kerry Condon, Lewis Hamilton