2024.06.04 21:41 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Egy Take That musical

Ha azt mondanám, nagyon rossz film, akkor hazudnék. Én a zene miatt akartam megnézni, és abban nem csalódtam. A történet bárgyú kissé, de fogyasztható. Szerintem nem kellett volna a sok visszaemlékezés, hanem előbb a régi történéseket rendesen végigjátszani, és aztán a jelenbe csöppenni.

Így majdnem egy katyvaszt kapunk, ami nem igazán emeli a film nívóját. Nem igazán történik semmi érdemleges, csak a közepe felé kezd el érdekes lenni a dolog, amikor elindulnak Athénba, és kiderül, mi is történt a múltban. Aztán felpörögnek az események, és egy lánykérés, esküvő és egy záró táncos rész zárja a filmet. Musicalnek azt tudom mondani, közepes.

Egy Take That musical

Igazából az érzelmek nem jöttek át úgy, ahogy kell. Főleg a végén érintett meg, amikor megtudjuk, mi történik a barátnővel. A jelenben viszont tényleg érthetetlen, miért is nem megy férjhez a főhősnő. Végül ez is jóra fordul. Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés viszont jó, és néhol bravúros lett. A szereplők azt kell mondjam, tudtak adni a filmhez, és így a közepes értékelésemet már-már a jó kategóriába emelik. A hangi és képi effektek jók. Így az összhatást nézve csak három csillagot tudok adni erre a produkcióra. Pozitívum a zene, a színes képek, a tánc. Negatívum a történet vezetése, ami mondjuk ki, nehezen emészthető, egy saláta, bár próbáltak kronológiát belevinni, de valahol mégis az az ember érzése, hogy most megint ide ugrunk, na most vissza, aztán megint a régebbi idők, szóval ez olyan játék, amit meg lehet unni. A dalok jók voltak, és a táncos részek szerintem egész jól sikerültek, de nem érik el a négy csillagot, így marad a három. Mindenképp egy üdítő és vidám film, bár a végére kapunk egy kis szomorúságot, de a házasság kárpótolhat minket ezért. Nekem tetszett, de valahol hiányoztak az igazi Take That srácok, akikre még én is buliztam. :) Üdv: Yosi

musical

A The Band című musical nagyjátékfilmes adaptációja, a Take That dalaival. több»

0