2016.09.07 01:22 e-batta Olvasottság: <100x
0

Anupam Kher jutalomjátéka volt ez a film, mert először egy viccesen fösvény embert alakított, akit kétségbe ejt, mikor a fia megmakacsolja magát, hogy nem hajlandó elvenni a kiszemelt leányt, esküdt ellenségét a főiskolán. Viszont amikor egymásba szeretnek, de ugyanakkor a két apa örök haragot köt egymással, akkor Kher egy hihetetlenül agresSzív, majdhogynem gonosz karaktert testesít meg. A fiatalok is aranyosak voltak a tűzön-vízen át tartó, sírig hű szerelmükkel, de a két fater mindent vitt.




szubjektív: a fenti tartalom nem a film története, hanem valami fura zagyvalék: Raju a Raja férfinév becézése, nem női név, és Madhu pedig női név. Már itt összekeveredtek a szereplők.

- nem történik erőszak, Madhu hazudik erről, de Raja nem leplezi le, Madhu megszégyenülten vallja be, hogy hazudott, ekkor szeretnek egymásba

- Madhu apja az egyik leggazdagabb üzletember (tehát a lány kőgazdag, nem szegény egyetemista)

- Raja apja ugyan ószeres, vagy valami ilyesmi, de egyáltalán nem szegény, viszont rettentően zsugori, tehát Raju sem nélkülözött (vicces jelenet, mikor kicsalja apjától a partihoz szükséges pénzt)

- a sikeres kiházasításban mindkét apuka érdekelt, de nem tudják gyermekeiket összemelegíteni, mert kiderül, hogy a fiatalok utálják egymást

stb.




saját tartalmam: Raja (Aamir Khan) életvidám srác, akit az sem zavar, hogy apja, Hazariprasad (Anupam Kher) a világ legfösvényebb embere. Mohóságában arra vetemedik, hogy iparmágnásnak adja ki magát, és ezzel becserkészi az egyik leggazdagabb embert, Mr. Mehrát (Saeed Jaffrey), hogy adja hozzá a lányát, Madhut (Madhuri Dixit). Az elrendezett házasság azonban rossz ómennel indul, mivel az összeismertetésnél kiderül, a fiatalok túl jól ismerik egymást (az egyetemről), és ott törnek borsot a másik orra alá, ahol tudnak.

0