2025.11.23 19:46 Dominus Daemonium Olvasottság: <100x
0

Jöhet egy húsvéti nyuszis rész is.

Mindeközben a film rendezője mekkora fejlődésen esett át ugyebár?

Az első részben a "makeup department" részlegen dolgozott a színészeken, a második részben már a "special effects" csapatában ténykedett, itt meg már a directori székben ücsörög, és vezényel!

Jöhet egy húsvéti nyuszis rész is.

Ismételten itt a "creepy" bohóc, és előle ugye nincs menekvés...

A short film felbukkanása után, és a közösségi finanszírozásban elkészült első rész, valamint annak mára már epikussá vált folytatása után a harmadik epizód épp ténylegesen történelmet írt azzal, hogy minden idők legsikeresebb "unrated" filmjévé vált...

Nem semmi!

Szóval filmünkről egy pár mondat, amit jómagam fontosnak tartok!

Szóval elmebeteg Art barátunk ( David Howard Thornton ) lazít, mint maci a málnásban.

Az anyjával lakik, Victoria-val ( Samantha Scaffidi )egy totál lepukkant kéróban, és vegetál...

A második rész beton kemény "csajszija", Sienna ( Lauren LaVera ) sem heverte még ki a találkozást, és a "hentelést" Art bohóccal.

Sőt, még egy rövid ideig egy pszichiátriai intézet lakója is volt, visszatérő, erőszakos rémálmainak köszönhetően!

Sőt, közeledik a karácsony, és Sienna még jobban kezd becsavarodni.

No, de hogy valami véres "akció" is legyen, Art elindul, és az útját hullák szegélyezik mindenhol!

A természetfeletti vonalat a kifejezetten szürreális elemekkel dolgozó második rész után már nem engedhette el, de most már okosabban tolja az arcunk elé, hogy ne csikorgassuk a fogainkat a filmes megoldások láttán!

Art rendben van, de szerintem Sienna karaktere kissé kopottasabb, megfáradtabb benyomást kelt...

Persze ez a film gore értékeiből semmit sem vesz el, és a horror fanok új kedvence, a szomorú gyilkos bohóc kalandjai szerintem a harmadik résszel még messze nem értek véget!

George Steuber operatőr, és Paul Wiley zene szerkesztő pedig lazán felnőttek a feladathoz, ez nem lehet vitás!

Szóval Art, szerintem te még nem végeztél! Mindenkivel!

#premiervadasz.

horror

A Bohócrém karácsonya az év egyik legnagyobb mozisikerévé vált, első helyen debütált az amerikai mozikban, és megelőzte az összes nagy hollywoodi bemutatót. Nemzetközi szinten... több»

0