2025.11.23 19:46 Hieronymus Bosch Olvasottság: <100x
1

Jöhet egy húsvéti nyuszis rész is

Mindeközben a film rendezője mekkora fejlődésen esett át, ugye? Az első részben a "make-up department" részlegen dolgozott a színészeken, a második részben már a "special effects" csapatában ténykedett, itt meg már a direktori székben ücsörög, és vezényel! Ismételten itt a "creepy" bohóc, és előle, ugye, nincs menekvés... A short film felbukkanása után és a közösségi finanszírozásban elkészült első rész, valamint annak mára már epikussá vált folytatása után a harmadik epizód épp ténylegesen történelmet írt azzal, hogy minden idők legsikeresebb "unrated" filmjévé vált... Nem semmi! Szóval filmünkről egy pár mondat, amit jómagam fontosnak tartok! Szóval elmebeteg Art barátunk (David Howard Thornton) lazít, mint maci a málnásban. Az anyjával lakik, Victoriával (Samantha Scaffidi) egy totál lepukkant kéróban, és vegetál...

A második rész betonkemény "csajszija", Sienna (Lauren LaVera) sem heverte még ki a találkozást, és a "hentelést" Art bohóccal. Sőt, még egy rövid ideig egy pszichiátriai intézet lakója is volt, visszatérő, erőszakos rémálmainak köszönhetően! Sőt, közeledik a karácsony, és Sienna még jobban kezd becsavarodni. No, de hogy valami véres "akció" is legyen, Art elindul, és az útját hullák szegélyezik mindenhol! A természetfeletti vonalat a kifejezetten szürreális elemekkel dolgozó második rész után már nem engedhette el, de most már okosabban tolja az arcunk elé, hogy ne csikorgassuk a fogainkat a filmes megoldások láttán! Art rendben van, de szerintem Sienna karaktere kissé kopottasabb, megfáradtabb benyomást kelt... Persze ez a film gore értékeiből semmit sem vesz el, és a horrorfanok új kedvence, a szomorú gyilkos bohóc kalandjai szerintem a harmadik résszel még messze nem értek véget! George Steuber operatőr, és Paul Wiley zene szerkesztő pedig lazán felnőttek a feladathoz, ez nem lehet vitás! Szóval Art, szerintem te még nem végeztél! Mindenkivel!

horror

A Bohócrém karácsonya az év egyik legnagyobb mozisikerévé vált, első helyen debütált az amerikai mozikban, és megelőzte az összes nagy hollywoodi bemutatót. Nemzetközi szinten... több»

1