Kezdjük azzal, ez a Libabőr egy másik Libabőr-sorozat első évada. Így furcsa azt olvasni, második évad.
Vegyesek az érzéseim ezzel a sorozattal. Alapvetően tetszett! Jó színészek, kiváló filmes tulajdonságok, vagyis jó rendezés, jó képi világ, jó vágás, világítás, realisztikus díszlet, jó trükkök. Még izgalom is van benne. De egyértelműen a Stranger Things saját verzióját akarták létrehozni, nagyon hajaz arra a sorozatra. Viszont ez nagyon Disney stílusú. Horrortól távol áll, ez inkább egy tini rémfilm, amit akár Disneylandben is el lehet adni díszletekkel egyfajta Szellemkastélynak, Szellemvasútnak.
A film minősítése attól függ, miként ül le a néző a tévé elé. Aki horrort vár, csalódik, aki tini sorozatot rózsaszín habbal, az is családik, aki viszont a kettő egyvelegére számít, annak nagy eséllyel tetszeni fog.
Mellesleg, szerintem a végét elkapkodták. Egy részbe sűrítették a lényeget, amit én legalább három további részre tagoltam volna. Akkor sokkal jobb, sokkal kidogozottabb lenne a sztori, ráadásul a nézők sem csalódnának. Az volt az érzésem az utolsó, 8. epizódnál, akkor most ennyi, így hirtelen egy csomó új infó, új izék, majd egy gyors megoldás, és kész? Mindenki mehet a dolgára, mintha mi sem történt volna?
Egy kis Spoiler!...
...A szereplők is így tettek, ami szintén nem tetszett.
Ami pozitív, lezárták az első évadot, így ha nem lesz folytatás, akkor egy komplett minisorozatot láthattunk.
Még annyit, a meleg vonalat igazán kihagyhatták volna. Totál felesleges volt! Látható, érezhető, csak a kötelező körnek akartak megfelelni ezzel.

akció | fantasy | kaland | vígjáték
Devin és Cece, a kétpetéjű ikrek nemrég elvált apjukkal, Anthonyval próbálnak alkalmazkodni új életükhöz. Amikor felfedezik, hogy fenyegetés közeleg, hamar rájönnek, hogy... több»
Szereplők: David Schwimmer, R. L. Stine, Michael Landes, Neal H. Moritz, Nicholas Stoller