2026.01.06 00:50 Hieronymus Bosch Olvasottság: <100x
0

Nekem ez nem annyira humoros

Szóval most bámulhatom bő másfél óráig Jack Black "bazári majomra hajazó" ripacskodását... Faxa, gondoltam, nagyon jó estém lesz, de mit csináljak, néha áldozatokat is kell hozni másokért. Komolyan! 1997-ben az eredeti film is egy nagy kalap sz.r volt, erre valamilyen elvetemült produceri csapat megbízta Tom Gormicant, hogy készítsen egy ..."trash" filmet? Vagy egy populáris "B"-filmet? Hohó, na de a "trash" filmeknek is vannak írott és íratlan szabályai, ami erre a nagy költségvetésű filmre nem vonatkozik!

Sajnos, mint tudjuk, Hollywoodban már régen elfogytak az eredeti ötletek, így a régiekből merítkeznek, több-kevesebb sikerrel, de általában azért jóval rosszabb alkotások születnek, mint 30-40 éve! Hiába a töménytelen pénz, digitális "jólét", szinte minden megvalósítható, egy valamit nem tudnak megoldani... A jó és figyelemfelkeltő színészi alakításokat, amit pénzzel megvenni nem nagyon lehet.

Nekem ez nem annyira humoros

Hihetetlen unalmas és gagyi jeleneteket szakítanak meg a rosszabbnál rosszabb dialógusok, amiket néha-néha megszakítanak a CGI-kígyó "baromkodásai". Unalmas, klisés, önmagát folyamatosan ismétlő narratíva, és ehhez adta a nevét Steve Zahn, Paul Rudd, Thandiwe Newton és többek között Ice Cube is. Néha kínos jelenetekkel szembesültem, amik lehet, hogy ebben a kissé "kúltúráját vesztett" társadalomban okék, nálam inkább egy undorító baromság! Mint a visszaköpött Jack Black, egy röhejes műanyag disznóval a vállán, akinek egy "döglött" műanyag mókus lóg a pofájából. Most komolyan!

Egy nulla tartással rendelkező szemét, amit semmi és senki nem tud megmenteni! Köszönöm, de inkább maradok tisztelettel az Indul a bakterház című ikonikus klasszikusnál. Lehet, valakinek poénos, de akkor én azt, ha lehet, az életben messze elkerülöm!

#premiervadasz

57 Anakonda  (2025)

akció | kaland | vígjáték

Doug (Jack Black) és Griff (Paul Rudd) gyerekkoruk óta elválaszthatatlan barátok, és mindig arról álmodoztak, hogy egyszer saját filmet készítenek. Nem is akármilyet:... több»

0