![]()
Szóval most bámulhatom bő másfél óráig Jack Black "bazári majomra hajazó" ripacskodását... Faxa, gondoltam, nagyon jó estém lesz, de mit csináljak, néha áldozatokat is kell hozni másokért. Komolyan! 1997-ben az eredeti film is egy nagy kalap sz.r volt, erre valamilyen elvetemült produceri csapat megbízta Tom Gormicant, hogy készítsen egy ..."trash" filmet? Vagy egy populáris "B"-filmet? Hohó, na de a "trash" filmeknek is vannak írott és íratlan szabályai, ami erre a nagy költségvetésű filmre nem vonatkozik!
Sajnos, mint tudjuk, Hollywoodban már régen elfogytak az eredeti ötletek, így a régiekből merítkeznek, több-kevesebb sikerrel, de általában azért jóval rosszabb alkotások születnek, mint 30-40 éve! Hiába a töménytelen pénz, digitális "jólét", szinte minden megvalósítható, egy valamit nem tudnak megoldani... A jó és figyelemfelkeltő színészi alakításokat, amit pénzzel megvenni nem nagyon lehet.
![]()
Hihetetlen unalmas és gagyi jeleneteket szakítanak meg a rosszabbnál rosszabb dialógusok, amiket néha-néha megszakítanak a CGI-kígyó "baromkodásai". Unalmas, klisés, önmagát folyamatosan ismétlő narratíva, és ehhez adta a nevét Steve Zahn, Paul Rudd, Thandiwe Newton és többek között Ice Cube is. Néha kínos jelenetekkel szembesültem, amik lehet, hogy ebben a kissé "kúltúráját vesztett" társadalomban okék, nálam inkább egy undorító baromság! Mint a visszaköpött Jack Black, egy röhejes műanyag disznóval a vállán, akinek egy "döglött" műanyag mókus lóg a pofájából. Most komolyan!
Egy nulla tartással rendelkező szemét, amit semmi és senki nem tud megmenteni! Köszönöm, de inkább maradok tisztelettel az Indul a bakterház című ikonikus klasszikusnál. Lehet, valakinek poénos, de akkor én azt, ha lehet, az életben messze elkerülöm!
#premiervadasz
57 Anakonda (2025)
Doug (Jack Black) és Griff (Paul Rudd) gyerekkoruk óta elválaszthatatlan barátok, és mindig arról álmodoztak, hogy egyszer saját filmet készítenek. Nem is akármilyet:... több»