2026.02.15 16:55 Shadow Olvasottság: <100x
2

A sikeresség és vagyon nem garancia a normalitásra

Winchesterék első pillantásra normálisnak tűnő családot alkotnak. Gazdagok, sikeresek, szépek, egészségesek, és gyönyörű a kertvárosi, felsőközép-osztálybeli hatalmas házuk is. A néző csak lassan és fokozatosan ébred rá arra, hogy itt bizony súlyos pszichés gondok vannak. Eleinte a feleség, Nina (Amanda Seyfried) a gyanús, hiszen kimondottan skizofrén jeleket mutat az újonnan felvett szobalány, a csinos Millie (Sydney Sweeney) felé. Aztán kiderül, hogy Millie sem éppen átlagos nő: 10 évet húzott le a börtönben, mert egy barátnőjével erőszakoskodó fiút leütött (és az el is halt a csapás következtében). Akkoriban csak 18 volt, ám 10 évet letöltve hamarabb szabadulhatott. Igaz, így nincs hol laknia, és jobbára a kocsijában alszik (és lakik).

Ám sorsa jobbra fordul, mert Winchesteréknél nemcsak fizetést, de szállást is kap. Eleinte a főnökasszony, Nina furcsa viselkedését ellensúlyozza a jóképű férj, Andrew (Brandon Sklenar) barátságos és szimpatikus viselkedése, később azonban kiderül: ő sem éppen az, akinek látszik. Sőt. Kapunk egy-két nagy meglepetést és fordulatot, majd minden átmegy horrorba.

A sikeresség és vagyon nem garancia a normalitásra

Negatívum, hogy szerintem túltolják a pszichés dolgokat, és egy 10 évet börtönben töltő nő sem olyan, mint a filmben Millie és Sydney Sweeney. Ami a színészeket illeti: Sydney Sweeney kellemes meglepetés volt, thrillerben még nem láttam, csak banális vígjátékokban, de szerintem helytállt karakterében (arról nem tehet, hogy maga a karakter nem egészen stimmel). Értékelésem Paul Feig rendezésére és Sydney Sweeney alakítására négy csillag és 75%.

dráma | misztikus | thriller

Millie Calloway nemrég szabadult, most pedig nehézségei vannak, hogy munkát találjon, így egy ideig a saját autójában kénytelen élni. Hamarosan egy lehetőséget kap, amikor a... több»

2