2026.07.05 20:16 Kittikee Olvasottság: 279x
2

Ahol enni kapsz, oda nem sz@rsz!

Ugyan Elon Musk kis ideig nyilvánosra dobta az X-en, amíg elkezdték a betiltó hullámot világszerte, de ma ráleltem, és szerencsére tökéletes feliratozással, kristálytiszta képpel a Videán... bár nem tudom, meddig lehet megtekinteni, míg végleg tiltják, törlik. Persze megértem a félelmet, hiszen nehogy lássa a nép ezt a totális migránsellenes alkotást, mert lassanként nemcsak hogy lázadás lesz világszerte, hanem mint a főszereplő karakterhez hasonlóan, kőkemény önbíráskodás is...

De miért is kéne ezt szőnyeg alá söpörni? Hiszen nap mint nap másról se szólnak a hírek, a hírportálok, a social media, mint a világszerte félelmet keltő migráns támadásokról, gyilkosságokról, erőszaktevéseikről. És még őket védik az adott, őket befogadó, eltartó országok az áldozataikkal szemben, mert nehezen megy nekik a beilleszkedés idegenben? Miért?!!!

Ahol enni kapsz, oda nem sz@rsz!

Talán otthonról ezt a viselkedést kellett hozniuk, mert odahaza ez a trendi vagy micsoda? Ja, hogy őket zavarja a befogadó országok lakóinak kinézete, öltözete, stílusa? Ismét kérdezem: MIVAAAAAN??!!!! Hogy merészelnek ezzel visszaélni, csak mert nekik nem tetszik??!!! Azt mondják, ahol enni kapsz, oda nem sz@rsz! Ők mégis megteszik, pedig ha valamely más társadalom ajtót nyit neked, legyél szíves azokat a törvényeket, szokásokat tiszteletben tartani, mert ez oda-vissza kell működjön!

De ez a fajta viselkedés már teljesen eluralkodott világszerte, és félelemben tart... Mikor lesz ennek vége, mikor kap védelmet, igazságszolgáltatást a saját lakos a saját földjén?

Hm... Uwe Boll pocsék, összecsapott, kesze-kusza alkotása csakis ezért kap most nagy nézettséget, mert a "mát" szolgálja, láttatja... amúgy fabatkát se érne. Armie Hammer múltjával pedig igen necces volt ezt a karaktert elvállalni... Igen, tudom... örült volna még egy bábfilmnek is, csak visszakerüljön a rivaldafénybe ismét. Utólag megjegyezném: miért kellett így elcsesznie a karrierjét? Pedig nagyon kedvelt színész volt... számomra legalábbis. De itt most kiélhette azt az erőszakos viselkedést, ami miatt jó darabig száműzött volt... kár!

akció | krimi | thriller

Egy önbíráskodó a közösségi média sztárjává válik, de a helyi rendőrfőnök nem nézi jó szemmel a ténykedését. több»

2