90% 21 szavazat
Pluto

Pluto

Pluto
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
5
Szereplők (5)
6
Képek (6)
7
Videók (7)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A távoli jövőben, ahol az érző humanoid robotok embernek néznek ki, valaki vagy valami el akarja pusztítani a világ hét nagy androidját. Az Europol legjobb nyomozóját, Gesichtet bízzák meg, hogy találja meg a tettest, a bökkenő csak az, hogy ő maga is egyike a hét… Több


Forgatókönyvíró: Takashi Nagasaki, Naoki Urasawa
Ország: Japán
Premier: 2023 | Netflix (2023.10.26.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 1 epizód

Hol nézheted

 
2024.03.02 JRD

legújabb vélemény

Nem ismerve az eredetet, ültem le megnézni...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

...és nem bántam meg. Egy érdekes történet az MI (Mesterséges Intelligencia) körül. Vajon szükségünk van emberi MI-re? Vajon szükségünk van arra, hogy az MI jogokat kapjon? Vajon hol szűnik meg az önmagát fejlesztő MI MI-nek lenni, és válik emberré? Vajon az embert mint definíciót kiterjeszthetjük a nem biológiai lényre is? Vajon hol és mikor fog egy MI emberéletet elvenni? Csak pár kérdés, ami a részek nézése közben átfutott az agyamon. Egyértelműen van benne erőszak, gondolatiság, kérdések és egy jó sztori. A figyelemre egyértelműen érdemes, még azoknak is, akik nem igazán tartoznak az animék rajongói közé. Ám igazából mindegy, hogy én mit gondolok. Nézd meg, és majd eldöntöd magad. Kikapcsolódásnak, gondolatébresztőnek egyaránt jó. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.10.26 feherhat

Ismertem az eredeti képregényt ezért nagyon vártam az adaptációt. Jól elkapta a hangulatot, a karaktereket. Nincs hibák nélkül, de legyünk őszinték - egy olyan jó sztorit, mint a Pluto, nagyon nehéz rosszul feldolgozni. Még ha nem is voltak teljesen hűek a forrásanyaghoz, nem számít, mert még így is nagyszerű.

0