70% 19 szavazat
A szexdoki

A szexdoki

Doctor Climax ปุจฉาพาเสียว
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
10
Szereplők (10)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A 70-es évek végén, amikor a szexről való beszéd még mindig tabu, a bőrgyógyász és nemi betegségek specialistájának élete a feje tetejére áll, amikor „Doktor Climax” álnéven szexrovatírónak… Több


Premier: 2024.06.13. | Netflix (2024.06.13.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 1 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2024.06.18 szemtelen

legújabb vélemény

Szexinfó

A fehér hajú, kis kecskeszakállas és mindig huncut szemű „Veres Pali bácsi” volt a magyarok szexdokija, aki elképesztő népszerűségnek örvendett a hetvenes évek szexuális információhiányában. Akkor, amikor a prüdéria miatt nem illett, vagy nem volt kivel beszélni a testiségről és a szexualitásról. „A szexdoki” hasonló húrokat penget. A sorozatban is a szex a téma, amin mindenki gondolkodik, de senki nem beszél róla sokat. Szerintem remek forgatókönyv, remek kivitelezés lett az eredménye, a film nagyon jól hozza, és tudja, amit csinál. A megannyi apró elem keveréke működik, egy vidámabb kezdés után fokozatosan veszi komollyá magát. Az 1970-es évek thaiföldi bőrgyógyásza tabukat döntögető cikkei kisebb szexuális forradalmat okoznak. A szexhez való hozzáállása azonban meglehetősen gyakorlatias; mindenki csinálja, és nincs miért szégyellni magát. A történet közben kibontakozik egy bűvölet a két főszereplő, Nat és Linda között, kémiájuk heves, bájos és édes. A tempó ugyan néha befékeződik, de mindvégig fenntartotta az érdeklődésemet. A szokatlan humort, bájos ostobaságot, kényes témákat és a szívzűröket is felvonultató thaiföldi történet túl nyúlik a határokon, egy érdekes látnivaló azoknak, akik kedvelik a nem szokványos mozis műfajokat. Véleményem szerint érdemes megnézni!

0
 
2024.06.13 julisX

Jó a sorozat humora és nyitottan áll a szexualitás kérdéséhez, ami errefelé nem gyakori, keleten annál inkább. Szerintem érdemes belenézni, akkor is, ha kissé szokatlan helyenként.

0