Odakint

Outside

2024.10.22 Lexxa

Tisztázzuk, ez nem zombihorror!

Hanem egy régi családi trauma és több jelenlegi párkapcsolati probléma sebeinek feltépése/megélése, melyek együttesen végül a családfő teljes bekattanásához vezetnek. Mindez kicsit furcsán kitalálva, beleültetve egy klasszik zombi apokalipszis kerete... Teljes kritika

2024.10.17 SzupiMester

Hölgyeim és Uraim! Egy ritka unalmas filmet tekinthetnek meg... Ebben a zombik nem félelmetesek, hanem cikik, már-már kellemetlen volt nézni is.

2024.10.19 Kittikee Nézhetetlen

Ezt minek kellett...?!

Eszedbe ne jusson megnézni ezt az orbitális baromságot! Zombik csak el-elvétve, full vicc kategóriásak, max. 1 szaftos jelenet, dögunalom majd 2,5 órán keresztül. Még jó, hogy 10 perc alatt tekerve a végére értem.

2024.10.20 leikepkatalin

Odakint film

Láttam a filmet, s az egyik legjobb és legérdekesebb, zombikkal kapcsolatos film volt. Azért tetszett főleg, mert nem sok zombi volt benne, hanem sejtette, hogy sok zombi van, de lenyűgözően érdekes volt, pillanatok alatt eltelt a több mint 2 óra.

2024.10.19 Marianna Rékasi Nézhetetlen

Ne nézd meg!

Ennél rosszabb filmet soha nem láttam még. Nézhetetlen vacak. Bánom, hogy végignéztem. Egész végig unalmas volt. Egy hibbant fickóról szól. Zombik ritkán vannak, azok is gagyik. A filmnek értelmetlen, lezáratlan vége lesz.

2024.10.19 Emperger László Nézhetetlen

Mi ez a borzalom?

2:25 perc töménytelen katyvasz. Se eleje, se vége. Ki fogja visszaadni ezt a két és fél órát az életemből?! Ne nézzétek meg, még akkor se, ha a QLED tv azt mondja, hogy megsemmisíti önmagát, ha nem mentek a play gombra!