33% 27 szavazat
A háború angyalai

A háború angyalai

Angel of the Skies
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A II. Világháború legvéresebb időszakában a Brit Királyi Légierő minden lehetséges erejét latba veti, hogy sikeresen verje vissza a német csapatok terjeszkedését a kontinensen. A dél-afrikai Kirk kapitány eltökélten hisz a győzelemben, ezért önkéntesnek jelentkezik a légierőhöz, hogy legénységével csapást mérhessen Németországra. Küldetésük során gépük találatot kap és kénytelenek ellenséges területen kényszerleszállást végezni. A földet érést követően a legénység tagjait üldözőbe veszi egy SS osztag és kezdetét veszi a macska-egér harc. Kirk kapitány és legénysége emberfeletti küzdelemmel próbál egy lépéssel az őket kutató német egység előtt haladni, hogy mindannyian épségben hazatérhessenek családjukhoz, azonban menekülési akciójuk nem a tervek szerint alakul.

Forgatókönyvíró: Christopher-Lee dos Santos
Zene: Geo Höhn
Ország: Dél-afrikai Köztársaság
Premier (HU): 2014.02.06.
 
2016.05.29 trinagl

legújabb vélemény

A film sajnos nem több a szokványos háborús filmtől, amely próbálja valahogy az embertelenség közti emberségességet bemutatni, de az az igazság, hogy a Pearl Harbour-al és hasonló filmekkel ezeket már mind-mind bemutatták, méghozzá mesterfokon. Így ez a film, teljesen fölösleges.

0
 
2015.06.09 Denisqoo

Nagyon dühös vagyok, sajnos annyira sablonos a forgatókönyv, hogy nem tudok benne olyan kapaszkodót sem találni, ami alapján azt tudnám mondani, hogy Igen. Érdemes megnézni. Egyszerűen nem érdemes. Unalmas és semmitmondó.

0