Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
39
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
pi   2019. 11. 30.

legújabb vélemény

Nagyon érdekes és rém izgalmas dolgokat tár fel a világegyetemmel kapcsolatban, s mindezt érthetően elmagyarázva és szemléltetve. Nagyon szeretem ezt a sorozatot!

 
Edii   2015. 09. 15.

Tudományos, jókat is mond, de szerintem sok újjal már nem szolgál, csak a meglévő tudásanyagunkat ismételgeti.


 
edessszilvia   2017. 11. 09.

Érdekes, sőt, némely megállapításra, bizonyítékokkal alátámasztva, igen lenyűgöző, vagy éppen elképesztő. Hitelesnek tűnik, sok rejtélyről lehúzza a leplet.

 
gaboca1981   2015. 05. 18.

ha lemaradtál egy részről, esetleg megismételnéd az indavideon keresztül ezt megteheted. magyar szinkronnal http://indavideo.hu/profile/puffball/all-videos tudást nem elzárni, megóvni hanem mindenki számára elérhetővé kell tenni. az érdek nem írhatja felül az értést.

 
petresku   2019. 10. 21.

Sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan tudományos jellegű sorozat, melyetvárni fogok epizódról epizódra, de ezzel a sorozattal így jártam. Nagyon megszerettem, mert érdekes és közérthető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.