Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
39
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
edessszilvia   2017. 11. 09.

legújabb vélemény

Érdekes, sőt, némely megállapításra, bizonyítékokkal alátámasztva, igen lenyűgöző, vagy éppen elképesztő. Hitelesnek tűnik, sok rejtélyről lehúzza a leplet.

 
Edii   2015. 09. 15.

Tudományos, jókat is mond, de szerintem sok újjal már nem szolgál, csak a meglévő tudásanyagunkat ismételgeti.


 
gaboca1981   2015. 05. 18.

ha lemaradtál egy részről, esetleg megismételnéd az indavideon keresztül ezt megteheted. magyar szinkronnal http://indavideo.hu/profile/puffball/all-videos tudást nem elzárni, megóvni hanem mindenki számára elérhetővé kell tenni. az érdek nem írhatja felül az értést.

 
pi   2015. 11. 30.

Nagyon érdekes és rém izgalmas dolgokat tár fel a világegyetemmel kapcsolatban, s mindezt érthetően elmagyarázva és szemléltetve. Nagyon szeretem ezt a sorozatot!

 
petresku   2015. 10. 21.

Sosem gondoltam volna, hogy lesz olyan tudományos jellegű sorozat, melyetvárni fogok epizódról epizódra, de ezzel a sorozattal így jártam. Nagyon megszerettem, mert érdekes és közérthető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.