70% 42 szavazat
A keresztrejtvény-gyilkosságok: Halálos varázslat

A keresztrejtvény-gyilkosságok: Halálos varázslat

Crossword Mysteries: Abracadaver
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
22
Szereplők (22)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy bűvészmutatvány balul sül el, az előadó a nézők szeme láttára holtan esik össze. A jelek arra utalnak, hogy a különös eset nem a véletlen műve, ezért Tess Harper (Lacey Chabert) rögvest a gyilkos nyomába ered. A nyomok profi tervezést sejtetnek, kemény feladat elé állítják a detektívet és… Több


Rendező: Jonathan Wright
Forgatókönyvíró: Cecily Rhett, Kathryn Rhett
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2019.10.20.
 
2020.04.25 fester

legújabb vélemény

Mondanám, hogy ez egy jó kis krimi lett, de egyszerűen annyira kiszámítható volt az egész, hogy nem tudtam élvezni, sajnos a hangulatára sem figyeltek oda eléggé a készítők, ami szerintem ebben a műfajban egyszerűen követelmény.

0
 
2020.01.07 kounicakhaha

Imádtam a filmet, szerintem többszöri megnézés után is szórakoztató. Meglehetősen erős benne a romantikus szál, de kellőképpen rejtélyes és izgalmas is, igazán jól összerakott történet.

0
 
2019.12.30 pav

Messze a legjobb misztikus film, amit mostanában láttam. Érdemes kétszer vagy akár többször is megnézni, és még úgy is maradnak olyan apró jelek, amikre elsőre nem figyel fel a néző. És ettől válik egyre izgalmasabbá a film.

0
 
2020.04.05 hogerr

Mit mondhatnék...a sztori nagyon olcsó és nagyon híg. Nem számítottam sokkra, de ez a film egyszerűen minden előzetes elképzeléseimet alulmulta.:/

0