68% 39 szavazat
Az ismeretlen szent

Az ismeretlen szent

LE MIRACLE DU SAINT INCONNU
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
13
Szereplők (13)
2
Képek (2)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Amine-re rámosolyog a szerencse, amikor sikerül megszereznie egy óriási összeget rejtő táskát. A pénz nyújtotta gondtalan élet illúziója azonban csakhamar szertefoszlik, a rendőrség ugyanis mindent megtesz, hogy lekapcsolja őt. Az utolsó pillanatban még sikerül elrejtenie a zsákmányt, majd a… Több


Forgatókönyvíró: Alaa Eddine Aljem
Ország: Franciaország, Marokkó, Katar
Premier: 2019.05.15.
 
2020.04.15 Balázs

legújabb vélemény

Jópofa történet, és bár elég kiszámítható és meglehetősen közel merészkedik az unalom határáig, van egy sajátos hangulata, ami engem magával ragadott.

0
 
2020.04.13 ofszet

Nem vártam túl sokat a filmtől, mert meglehetősen egyszerű a története. Ehhez képest óriási meglepetést okozott a könnyed humorával és a maga egyszerűségével. Nem egy újranézős film, de érdemes megnézni.

0
 
2020.04.14 pepmed

Morforndírozhatnánk azon, hol volt eddig ez a film, de azt hiszem, nem féletlenül nem kapott eddig nagyobb figyelmet. Egy kicsit művészieskedő a hangulata, mintha szándékosan el akarna tolni magától, és ez nekem borzasztóan zavaró volt. Mindenesetre megkockáztatom, hogy egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

0
 
2020.04.12 daeril

Mondanám, hogy unaloműzőnek ideális, de sajnos nem lenne igaz. Mivel nem vagyok az az ember, aki egyszerűen félbehagy dolgokat, így végignéztem, kíváncsi voltam, hova fut ki az egész. De sajnos szerintem egyszerűen nem érte meg.

0