Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
52
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

legújabb vélemény

Scooby-Doo nekem mindig is nagy kedvencem volt a maga műfajában. A titokzatos rejtélyek és a megoldáshoz vezető út némi izgalommal fűszerezve. Mindenképpen 5/5!

 
dom12   2018. 09. 10.

Sajnos nemrég volt "szerencsém" rápillantani a TVre, és megtaláltam a Boomerang adót, melyen a kedvenc régi sorozataim voltak. Gondoltam, kicsit nosztalgiázom, és megnéztem egy rész a volt kedvenc sorozatom legújabb változatából, a "Csak lazán, Scooby Doo"-ból. Hiba volt. Ez a műsor a gyerekkori kedven sorozatom megalázása!!! Ez egy gusztustalan, hihetetlenül erőltetett poénokkal teletűzdelt hányadék. Továbbá sikerült egy olyan undorító műsort létrehozniuk, mely egyik korosztálynak sem élvezhető. Az animációk visszataszítóak, a több, mint 30 évvel ezelőtti Scooby Doo filmek is szebbek voltak ennél. A poénok gyermekek számára egyszerűen úgy, ahogy vannak érthetetlenek, az idősebb korosztály számára pedig nem viccesek. Hihetetlenül primitív módon a Scooby-csapaton belül próbálnak szerelmi szálakat létrehozni. A régi jó karakterek, buta, semmirekellő figuráknak vannak feltüntetve stb. Egyszóval egy 20 perces epizóddal sikerült lerombolni minden szép emlékemet gyerekkorom kedvenc sorozatáról....


 
alexxx   2016. 08. 30.

Nem rossz, örülök h ezt a klassz mesét így rehabilitálták. Bár én mindig a régit fogom szeretni, mert már öreg vagyok hozzá...

 
Szivárvány1   2016. 10. 31.

Zseniális volt az összes Scooby doo rész amit eddig legyártottak. Bár tény hogy sokszor ismétli önmagát a sori és a mesék is. De ez a rész eléggé felejtősre sikerült sajnos. Az animáció is nagyon gagyi és a történet is. A kutya karakterét és vilmáét nagyon szerettem benne, pozitív karakter.

 
DóRi   2016. 07. 16.

Szerintem jobb mint a régi volt! Én is azt hittem, hogy majd csalódom, de nem...:D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.