Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 13.

Számomra nagyon hiteltelen volt a sorozat. A trükkök egy része rendben volt, egy része meg nagyon gyenge volt. Ami nagyon nem tetszett, hogy rettenetesen visszaéltek a kamerán keresztüli előadással. Sok esetben úgy oldották meg, hogy tv-n keresztül nem láttunk mindent. Illetve több produkciója is kamu volt, statisztákkal megjátszott.

 
Kicc   2016. 02. 28.

Dynamo lenyűgöző. Leülsz, elkezded nézni valamelyik epizódot, és mire vége, ott ülsz tátott szájjal, és fogalmad sincs, hogyan tudta mindezt megcsinálni. Persze, vannak elméletek a neten, nem is kevés, és van olyan varázslata Dynamonak, amit tényleg úgymond hihetően meg tudnak magyarázni, úgy, hogy arra azt mondod, 'igen, ez végül is elképzelhető, hogy így történt'. De vannak olyan varázslatai, amiket ha megfeszülnek sem tudnak megmagyarázni. Nem mondok példát, mert nem szeretném 'lelőni a poént', nézze meg mindenki saját maga, mert amit ez a srác tud, az tényleg nem mindennapi. Volt szerencsém a könyvét is olvasni, és bár azt vártam, hogy elárulja, hogyan csinálja a varázslatait, a könyv inkább életrajzi. Viszont azt megmutatja, honnan jött Dynamo, mennyi mindenen ment keresztül, és ami nagyon fontos az én szememben, hogy mennyire nem szállt el a sikertől. Szupersztárokkal lóg, és mégis ugyanaz a közvetlen, egyszerű srác, aki évekkel ezelőtt volt. Minden elismerésem!


 
rissa   2015. 05. 24.

Nagyon vegyes a produkciójának a megítélése, az én szemszögemből legalábbis. Voltak kiváló trükkjei, meg olyanok is, amiket szerintem még én is megcsinálnék.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.