Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Édesvízi szörnyek (2009-2017)

River Monsters
Filmadatlap
 
56
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
jfruzsi97   2020. 09. 30.

legújabb vélemény

0

Azt hittem annó, hogy valami kis horgászásról szól, amit pár perc után úgy is megunok.De,nem. Nagyon jól fel van építve egy-egy eset (baleset, haláleset), érdekesen, "misztikusan" van előadva, amitől az ember tényleg úgy érzi, hogy valami viziszörnyről és annak megtalálásáról van szó.

 
Norbert93   2019. 02. 23.

0
A kevesebb néha több

Olvastam a könyvet is, s mit ne mondjak nem semmi, amit ez a férfi lerakott az asztalra és a műsor is nagyon jól sikerült, de ez a túlmisztifikálások meg halandzsák az 500 kilós vagy 5 méteres halakról több esetben a sorozat és a hitelesség rovására. Ennek ellenére nagyon szeretem, de sok esetben a fentiek miatt hatásvadásznak és időkitöltésnek érzem.

 
harnas1207   2018. 12. 13.

0

Szeretem nézni az epizódokat, mert kíváncsi vagyok ezekre a halakra. Nagyon sok érdekességet mutattak már. A kifogásukat illetően azonban már szkeptikus vagyok. Többször is az volt az érzésem a nagy horgász horgára inkább csak ráakasztották a halat, ... több»

 
Alexa   2015. 10. 09.

0

Úgy tudok izgulni mindig, hogy sikerül-e kifognia az éppen aktuális szörnyet, mintha legalább az életem múlna rajta. Amikor tehetem megnézem, azt sajnálom, hogy össze-vissza adják és nem mindig sikerül megnézni

 

Amikor Wade elkap egy állatot – legyen szó akár kutatásról, akár sportról –, mindig visszaengedi őket a szabadba. Először biológus, másodszor pedig horgász, vagyis a tudomány és a környezettudatosság mindig az első két dolog a fejében. Ezen egzotikus tengeri állatok elfogása rossz hír lenne számára, valamint az ökoszisztémának is.

(jfruzsi97)
 

Négy óra volt a leghosszabb idő, amit egy hal orsózására fordítottak.

(jfruzsi97)
 

Wade egy kis bajba keveredett, amikor még 1984-ben a Mekong folyóban horgászott. A hatóságok kémként tartóztatták le, sőt kihallgatásnak vetették alá.

(jfruzsi97)