Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
47
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
Videók
Heroine

 
e-batta   2017. 02. 07.

legújabb vélemény

Bollywood szennyese

Madhur Bhandarkar azon kevés bollywoodi rendezők egyike, aki különösen érzékenyen nyúl az ún. "női témák"-hoz. Pl. Chandni Bar, Page 3 vagy Fashion. Ezúttal Bollywood "szennyesét" teregette ki, méghozzá elég nagy vehemenciával. Kareena Kapoor pedig élete legjobb alakítását nyújtja Mahi Arora szerepében, aki sztár, de könnyen eltűnhet a süllyesztőben, ahogy ez nap, mint nap megesik Bollywoodban, hacsak nem tesz le az asztalra évi 3-4 filmet, és nem gazsulál a filmszakmának, vagy nem vagy elég gátlástalan, vagy nem ad fel mindent amit csak lehet. Az apró trükkök amiket bemutat a film (főleg a Divya Dutta alakította menedzser szerepén keresztül) nekem nagyon vegyes érzéseket okozott. Persze min... több»

A film összbevétele 8 036 853 dollár volt (imdb.com).

 

A filmről az első információ a 64. Cannes-i Filmfesztiválon hangzott el, ahol Ronnie Screwvala, az UTV Motion Picture, Madhur Bhandarkar és Aishwarya Rai Bachchan hivatalosan bejelentették a filmet. Aishwarya néhány jelenetet már le is forgatott, de aztán felbontotta a szerződést, mert teherbe esett és nem akart cigarettázó jeleneteket forgatni.

(e-batta)
 

Kareena Kapoor ismét függővé vált, miután 2003-ban rászokott a cigarettára a Chameli forgatásán, majd évekkel később sikeresen leszokott. A Heroine forgatása alatt aktívan dohányoznia kellett, és ezt később sem tudta abbahagyni.

(e-batta)
 

A Helen által játszott karakter, egy köztiszteletben álló veterán színésznő magányos halálát valós események inspirálták, mert egyre több veterán színész és színésznő hal meg magányosan.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.