80% 27 szavazat
Illatos út a semmibe

Illatos út a semmibe

Illatos út a semmibe
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
14
Képek (14)
Videók
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Feljelentések miatt ellenőr érkezik a biharosi építőipari kisszövetkezethez. A sikkasztásokat és visszaéléseket elkövető három vezető törni kezdi a fejét, hogyan bújhatnának ki a felelősségre vonás alól. Az elnök leütteti és kiraboltatja az ellenőrt, de nem találják meg nála a kompromittáló iratokat. Ezért elhatározzák, egyiküknek fel kell áldoznia magát az "illatos út a semmibe" nevű mérgező folyadékkal.

Rendező: Magyar József
Forgatókönyvíró: Eörsi István, Magyar József
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1974.03.08.
 
2017.12.09 Deku

legújabb vélemény

Elképedtem azon, hogy mennyire pofátlanul nagy hibákat tudtak bele szórni ebbe a filmbe. Szomorúan vettem tudomásul, hogy ez a film nem ütötte meg az én ízlésvilágomat.

0
 
2015.02.15 Jessie

Nekem a kedvenc magyar filmeim közé tartozik...vagy inkább a kedvencem. Hihetetlen színészi játék és remekül összemixelt drámai és komikumi jelenetek összessége jellemzi a filmet.

0
 

A filmben található egy utalás Bacsó Péter Tanújára (1969), mikor a Mikó Zoltán alakító Kállai Ferencet felébresztik, aki elkezd össze-vissza beszélni, majd azt mondja „Mit sütsz, kis szűcs?”Szerző: Bogi87

#1
 

A cím egyben egy méreg neve. Szerző: Bogi87

#2
 

Az illatos út a semmibe c. film műfaját nehéz meghatározni, ugyanis műfajok kavalkádja jellemző rá. Krimi, pszicho dráma, szatíra keveréke. Szerző: Bogi87

#3