Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
97

Janis: A Janis Joplin-sztori

(Janis: Little Girl Blue)
 
Deku  2017. 09. 13.

Ez végre egy igazán szórakoztató és látványos film lett. A tekintetet végig a képernyőre szegezi és még a fülnek is kellemes pillanatokat okoz a zene. Szerintem ez valami fantasztikus film lett.

 
Ancsus  2017. 02. 08.

Érzelmileg igen megkapó film. Janis Joplin élete és dalai olyan érzéseket keltenek bennem életre, melyeket igen nehéz szavakba önteni. Érdemes megnézni.

 
szanko  2017. 07. 26.

Nagyon-nagyon jó. Azt hiszem tényleg ilyen lehetett, mint amilyennek ez a film mutatta be. Jók a visszaemlékezések, és a Janis bevágások is. A hangja pedig zseniális. Az biztos, hogy érzelemmentesen nem lehet végignézni. Elképesztő energiát közöl még így felvételről is. Nézzétek meg, érdemes!

 
tamas84  2016. 06. 28.

Méltó megemlékezés az ikonikus énekesnőről, simán mellé tudom tenni a tavalyi Amynek. Nagyszerű film, amit nem csak a rajongóknak tudok jó szívvel ajánlani.

 
Dann007  2016. 06. 17.

Intelligens és nagyon személyes portré, csak azért nem adok öt csillagot, mert az nálam csak a korszakalkotó filmeknek jár. De egyébként kiváló mozi!

Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Rrevizor: A PIÁT PEARL ÁLLJA
Nem Janis Joplin legendájáról, hanem a texasi lány magányáról szól Amy Berg dokumentumfilmje. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA.
VOX: Janis: A Janis Joplin-sztori
A 20. század egyik legnagyobb énekesnőjéről készült életrajzi dokumentumfilm nem újítja meg a műfajt, de a célját teljesíti. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.