Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Amy: Az Amy Winehouse-sztori (2015)

Amy
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
13
Videók

Galéria (8)

Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse

Videók (13)

 
dandelion1983   2021. 10. 17.

legújabb vélemény

2

Az egyik legjobb életrajzi film, amit valaha láttam. Különösen örültem neki, hogy nem egy színésznő játszotta Amyt, hanem az énekesnő videóiból mutattak jeleneteket. Érdemes megnézni a filmet, sok előítélettől megszabadít.

 
Szilonka   2019. 01. 29.

a nap véleménye

0
Siker után totális bukás, méltő búcsú Amy Winehouse-tól

Az Amy: Az Amy Winehouse-sztori egy különleges életrajzi/dokumentum film. Kizárólag archív felvételekből lett összeállítva a története, nincs mellébeszélés, a hasonló filmekben látott már-már kínos kiülünk egy székbe és csak a jót mondjuk az illetőrő... teljes kritika»

 
indingo   2019. 01. 28.

0

Dokumentalista film frenetikusan összerakva. Amy fantasztikus tehetsége az egyszerű emberi lénye és hogy hogyan emészti fel a siker az őt "szerető" emberek hatására és a sors amit vajon ellehetett volna kerülni? Annyira a hatása alá kerül a néző ... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Habár nem voltam Amy Winehouse zenéinek rajongója mégis megható volt látni ezt. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember és a történet színvonala is igazán elbűvölő.

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

0

Remek dokumentumfilm, valósághű , nem szépít a dolgokon hanem elmeséli úgy ahogy megtörténtek, csomó interjúval barátoktól, családtagoktól. Aki szereti Amy dalait az mindenképpen nézze meg. Nyugodjon békében.

 
Timcsi   2019. 02. 01.

0

Furcsa egy sikeres, fiatalon elhunyt emberről szóló filmet nézni. A stílusa remek, Amynek is tetszene.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

0

Imádom Amy munkásságait. Remek előadó volt különös élettel. Szemrebbenés nélkül néztem meg. Érdekes dolgokat tudhattam meg egyik kedvenc előadómról.

A film összbevétele 23 706 049 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 468 138 forintot termelt.

 

Reg Traviss volt Amy párja halálakor, de a filmből kimaradt az ő mondanivalójának nagy része, mivel a film az énekesnő kreatív korszakát kívánta bemutatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben a rendező meg akarta mutatni Amy szerethető oldalát is.

(mamiéstöti2)
 

Salaam Remi a Sony Music egyik vezetője volt a legelérhetetlenebb interjúalany, rá 1 évet kellett várni.

(mamiéstöti2)
 

Amikor az interjúkat elkezdte javítgatni a rendező, akkor jött rá, hogy már annyira ismeri a történteket, hogy nekivághat a filmkészítésnek.

(mamiéstöti2)
 

A film elkészítése közben a film elejét volt a legnehezebb megalkotni.

(mamiéstöti2)
 
Eltékozolt tehetség, önsorsrontó narkós celeb, öntudatos dzsesszénekesnő, stadionokat megtöltő gátlásos popsztár, a körülmények és a rossz társaság áldozata? Mindez együtt Amy Winehouse az életéről szóló Amy – Az Amy Winehouse-sztori című dokufilm szerint. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
A Senna rendezőjének újabb bitang erős, híres emberes doksija nem feltétlenül arról szól, ki a felelős – de az apa megkapja a magáét rendesen. több»
 
Valahol a vakolatnyi smink, a tonnányi hajlakk, a temérdek tetoválás és a marihuána-gomolyfüst mögött ott rejtőzött egy bizonytalan, szeretetéhes lány – csak épp rá senki nem volt kíváncsi mostanáig. Róla szól és őt mutatja be az Amy – Az Amy Winehouse-sztori. több»