Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
8
Képek
14
Videók
 
indingo   2019. 01. 28.

Dokumentalista film frenetikusan összerakva. Amy fantasztikus tehetsége az egyszerű emberi lénye és hogy hogyan emészti fel a siker az őt "szerető" emberek hatására és a sors amit vajon ellehetett volna kerülni? Annyira a hatása alá kerül a néző a dalok és azok egyszerű a hétköznapi életből vett szövegein keresztül, hogy erre mondhatjuk katartikus élményt ad a film.

 
Deku   2017. 07. 26.

Habár nem voltam Amy Winehouse zenéinek rajongója mégis megható volt látni ezt. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember és a történet színvonala is igazán elbűvölő.


 
citizenfour99   2016. 03. 09.

Remek dokumentumfilm, valósághű , nem szépít a dolgokon hanem elmeséli úgy ahogy megtörténtek, csomó interjúval barátoktól, családtagoktól. Aki szereti Amy dalait az mindenképpen nézze meg. Nyugodjon békében.

 
Szilonka   2019. 01. 29.
Siker után totális bukás, méltő búcsú Amy Winehouse-tól

Az Amy: Az Amy Winehouse-sztori egy különleges életrajzi/dokumentum film. Kizárólag archív felvételekből lett összeállítva a története, nincs mellébeszélés, a hasonló filmekben látott már-már kínos kiülünk egy székbe és csak a jót mondjuk az illetőről. Amy nem volt hibátlan. Rengeteg démona volt, főként az alkohol és a drogok, amelyeket rövidebb időre el tudott hagyni, de mindig is hiányoztak neki és a vesztét is ez okozta. De hogyan jut el egy fiatal és elképesztően tehetséges lány oda, hogy 27 évesen már kiégett, sokszor magáról nem tudó ember legyen, akinek egykor az élete volt a zene és az éneklés, de a végén már kiáll a színpadra és egyszerűen nem akar énekelni! A film a kezdetektől in... több»

 
Timcsi   2019. 02. 01.

Furcsa egy sikeres, fiatalon elhunyt emberről szóló filmet nézni. A stílusa remek, Amynek is tetszene.

Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
 
Eltékozolt tehetség, önsorsrontó narkós celeb, öntudatos dzsesszénekesnő, stadionokat megtöltő gátlásos popsztár, a körülmények és a rossz társaság áldozata? Mindez együtt Amy Winehouse az életéről szóló Amy – Az Amy Winehouse-sztori című dokufilm szerint. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
A Senna rendezőjének újabb bitang erős, híres emberes doksija nem feltétlenül arról szól, ki a felelős – de az apa megkapja a magáét rendesen. több»
 
Valahol a vakolatnyi smink, a tonnányi hajlakk, a temérdek tetoválás és a marihuána-gomolyfüst mögött ott rejtőzött egy bizonytalan, szeretetéhes lány – csak épp rá senki nem volt kíváncsi mostanáig. Róla szól és őt mutatja be az Amy – Az Amy Winehouse-sztori. több»

A film összbevétele 23 706 049 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 468 138 forintot termelt.

 

Reg Traviss volt Amy párja halálakor, de a filmből kimaradt az ő mondanivalójának nagy része, mivel a film az énekesnő kreatív korszakát kívánta bemutatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben a rendező meg akarta mutatni Amy szerethető oldalát is.

(mamiéstöti2)
 

Salaam Remi a Sony Music egyik vezetője volt a legelérhetetlenebb interjúalany, rá 1 évet kellett várni.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.