Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Amy: Az Amy Winehouse-sztori (2015)

Amy
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
14
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

0

korrekt

 
Szilonka   2019. 01. 29.

a nap véleménye

0
Siker után totális bukás, méltő búcsú Amy Winehouse-tól

Az Amy: Az Amy Winehouse-sztori egy különleges életrajzi/dokumentum film. Kizárólag archív felvételekből lett összeállítva a története, nincs mellébeszélés, a hasonló filmekben látott már-már kínos kiülünk egy székbe és csak a jót mondjuk az illetőrő... teljes kritika»


 
indingo   2019. 01. 28.

0

Dokumentalista film frenetikusan összerakva. Amy fantasztikus tehetsége az egyszerű emberi lénye és hogy hogyan emészti fel a siker az őt "szerető" emberek hatására és a sors amit vajon ellehetett volna kerülni? Annyira a hatása alá kerül a néző ... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Habár nem voltam Amy Winehouse zenéinek rajongója mégis megható volt látni ezt. Kiváló mű! Nagyon könnyen megkedveli az ember és a történet színvonala is igazán elbűvölő.

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

0

Remek dokumentumfilm, valósághű , nem szépít a dolgokon hanem elmeséli úgy ahogy megtörténtek, csomó interjúval barátoktól, családtagoktól. Aki szereti Amy dalait az mindenképpen nézze meg. Nyugodjon békében.

 
Timcsi   2019. 02. 01.

0

Furcsa egy sikeres, fiatalon elhunyt emberről szóló filmet nézni. A stílusa remek, Amynek is tetszene.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

0

Imádom Amy munkásságait. Remek előadó volt különös élettel. Szemrebbenés nélkül néztem meg. Érdekes dolgokat tudhattam meg egyik kedvenc előadómról.

Galéria (8)

Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse
Amy Winehouse

Videók (14)

A film összbevétele 23 706 049 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 468 138 forintot termelt.

 

Reg Traviss volt Amy párja halálakor, de a filmből kimaradt az ő mondanivalójának nagy része, mivel a film az énekesnő kreatív korszakát kívánta bemutatni.

(mamiéstöti2)
 

A filmben a rendező meg akarta mutatni Amy szerethető oldalát is.

(mamiéstöti2)
 

Salaam Remi a Sony Music egyik vezetője volt a legelérhetetlenebb interjúalany, rá 1 évet kellett várni.

(mamiéstöti2)
 

Amikor az interjúkat elkezdte javítgatni a rendező, akkor jött rá, hogy már annyira ismeri a történteket, hogy nekivághat a filmkészítésnek.

(mamiéstöti2)
 

A film elkészítése közben a film elejét volt a legnehezebb megalkotni.

(mamiéstöti2)
 

A rendező Senna című dokufilmjének sikere miatt bólintott rá a Winehouse család a film elkészítésére.

(mamiéstöti2)
 

A film költségvetése nem hivatalos, viszont a bevétele 8,413,144 dollár lett.

(citizenfour99)
 

Az énekesnő életét bemutató alkotás készítői az Európai Filmakadémia legjobb dokumentumfilmjének járó elismerését vehették át 2015-ben.

(erare)
 
Eltékozolt tehetség, önsorsrontó narkós celeb, öntudatos dzsesszénekesnő, stadionokat megtöltő gátlásos popsztár, a körülmények és a rossz társaság áldozata? Mindez együtt Amy Winehouse az életéről szóló Amy – Az Amy Winehouse-sztori című dokufilm szerint. HUNGLER TÍMEA KRITIKÁJA. több»
 
A Senna rendezőjének újabb bitang erős, híres emberes doksija nem feltétlenül arról szól, ki a felelős – de az apa megkapja a magáét rendesen. több»
 
Valahol a vakolatnyi smink, a tonnányi hajlakk, a temérdek tetoválás és a marihuána-gomolyfüst mögött ott rejtőzött egy bizonytalan, szeretetéhes lány – csak épp rá senki nem volt kíváncsi mostanáig. Róla szól és őt mutatja be az Amy – Az Amy Winehouse-sztori. több»