Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88

Sanam Teri Kasam (2016)

Sanam Teri Kasam
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Dzseni1234   2019. 01. 04.

legújabb vélemény

Meg szeretném kérdezni hogy hol tudnám ezt a filmet meg nézi? Előre is köszönöm

1
 
e-batta   2017. 01. 27.

Ritka kincs ez a film

Baráti társaságom információi alapján már jó előre felkészültem, mielőtt elindítottam volna a filmet, magam mellé raktam egy nagy adag papírzsebkendőt, de erre azért én sem számítottam. Nemcsak a papírzsebkendőből fogytam ki, de a konyhai papírtörlőből és szalvétából is. Persze ehhez az is kellett, hogy egymás után négyszer (!) néztem meg a filmet, mindannyiszor jó sokat bőgve. Nem kell arra gondolni, hogy ez valami mazochista önsanyargatás lenne, egyszerűen annyira magával ragadott a történet és a szereplők, hogy folyvást késztetést éreztem arra, hogy elölről újranézzem. Pedig a szereplők ún. noname-színészek, számomra semmit sem mondtak a nevek, Harshvardhan Rane idáig a telugu filmiparban tevékenykedett, jórészt olyan filmekben szerepelve, amelyeket nem említ meg még a telugu média sem, magyar felirat természetesen egyikhez sem készült. Mawra Hocane még ennél is messzebbről indult, pakisztáni modell és médiaszemélyiség, vele még film sem nagyon készült, úgyhogy mindketten ebben a filmben debütáltak bollywoodi viszonylatban. Ami olyan volt, mintha egy új csillagot fedeztem volna fel. El sem tudom képzelni mással a karakterüket, annyira ők, annyira benne éltek a szerepben, hogy hirtelen nem is tudom, milyen lesz majd egy másik filmben viszontlátni őket. Egyedül a zeneszerzőről tudtam valamit, Himesh Reshammiya már idáig is csodás műveket komponált, de amit ebben a filmben alko... több»


 
justynaw   2016. 12. 07.

sikerült az indiaiaknak a lehetetlen, és bebizonyították, hogy lehet úgy is hosszú, akár két és fél órás romantikus filmet készíteni, hogy az végig szórakoztató legyen. kellemes meglepetés

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.