Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Devdas
Madhuri Dixit
Madhuri Dixit
 
Mayolika   2018. 06. 11.

legújabb vélemény

Úgy alakult, hogy előbb láttam Sanjay Leela Bhansali későbbi filmjét, a Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela-t,mint ezt, és és megállapítom,, hogy Bhansali nincs túl jó véleménnyel férfitársairól. Mindkét filmben a nők a bátrak, akik bármire képesek és hajlandóak a szerelmükért, a férfiak pedig nyámnyilák, és akarat gyengék. Nagyon szeretem SRK filmjeit, nálam második a férfiszínész toplistámon. (Akshay Kumar után). Shah Rukh jó színész, nagyon jól néz ki, és a mimikája utánozhatatlan. Ebben a filmben kisujjából rázza ki a szokott figuráját, de ez nem az ő filmje. Két gyönyörű nő (Aishwarya, és Madhuri) ragyog a vásznon, csodás jelmezekben, és miután mindkettő képzett táncos, fantasztikus táncjelenetek vannak a filmben. Ráadásul szépséges szárikban hatalmas palotákban. Egyszerűen élvezet minden pillanata.

 
spidey   2016. 01. 20.

Lám lám, ékes bizonyítéka annak, hogy nem csak a japánok és a kóreaiak képesek elképesztően tökéletes látványvilágú, érzelmes love story-kat filmre vinni.


 
Sziszi   2015. 07. 23.

...és az a soundtrack...igazi csemege. Finom kis filmecske! :?)

A film összbevétele 3 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Neeta Lilla jelmeztervező egy nagy, hímzett, zöld anarkalit tervezett a Maar Daala című dalhoz, melynek kb. 15 kg volt a súlya.

(e-batta)
 

Shahrukh Khan valóban alkoholt ivott a részeg jelenetek alatt, és volt, hogy emiatt újra kellett forgatni azokat.

(e-batta)
 

K. Chopra producer rendelkezett a Devdas címének jogával, és nem volt hajlandó átadni azt. Egy ponton Sanjay Leela Bhansali már azon volt, hogy a filmnek Aaj Ka Devdas címet adja, de végül K. Chopra eladta a jogot egy magasabb árért.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.