'Összetörtem': A Stranger Things sztárja gyerekként elbukta Hugh Jackman filmjének szerepét
Netflix: A Stranger Things párosa, Millie Bobby Brown és David Harbour kémthriller-sorozatban tér vissza
A Netflix elkaszálta a 97%-os nagy sikerű sci-fi sorozatot, most kiderült, mi állhat a háttérben
Netflix: Hiába nézték milliók, egy évad után elkaszálták a majdnem 100%-os új sci-fi sorozatot
David Harbour összeomlott a Millie Bobby Brownról szóló botránycikk után
Lenyomták a Netflix nagy rekordját, és nem az a platform előzte meg, amelyikre számítanál
Netflix: Ez az ütős krimithriller-sorozat közel 90 millió megtekintett órát húzott be, simán lenyomta a mezőnyt
Mit nézzek? Ezt a 7 misztikus sorozatot is látnod kell, ha bejött A nyugdíjas forradalmárok!
Vadonatúj fotón a Birmingham bandája folytatása, javában készül az új sorozat
Netflix: Az utóbbi idők egyik legmegosztóbb sorozata lett az új 16+-os krimithriller
Stranger Things: David Harbour csak a második választás volt, kiderült, ki alakította volna eredetileg Hoppert
Csütörtökön a Netflixen: A Stranger Things alkotóinak új sci-fi sorozatáról nem érdemes lemaradni!
Netflix: 82 országban lett a No. 1 a platform új akciófilmje, a nyomába sem értek a kihívói
Csütörtökön a Netflixen: Ezt kell tudnod az új Stranger Things-sorozatról!