Vadonatúj fotón a Birmingham bandája folytatása, javában készül az új sorozat
Netflix: Az utóbbi idők egyik legmegosztóbb sorozata lett az új 16+-os krimithriller
Stranger Things: David Harbour csak a második választás volt, kiderült, ki alakította volna eredetileg Hoppert
Csütörtökön a Netflixen: A Stranger Things alkotóinak új sci-fi sorozatáról nem érdemes lemaradni!
Netflix: 82 országban lett a No. 1 a platform új akciófilmje, a nyomába sem értek a kihívói
Csütörtökön a Netflixen: Ezt kell tudnod az új Stranger Things-sorozatról!
Netflix: Mostantól EZ minden idők 10. legnézettebb angol nyelvű sorozata, közel 100 milliós megtekintést produkált
Májusban a Netflixen: Előzetest kapott a Stranger Things alkotóinak új természetfeletti sorozata, A nyugdíjas forradalmárok
Mától nézheted: A Stranger Things sztárjának 2026-os vígjátéka megérkezett a streamingóriás platformjára!
TOP 3-ban a Netflixen: Rákaptak a hazai nézők az új, 16+-os horrorsorozatra, máris az élmezőnyben!
Csütörtökön a Netflixen: Ez az új horrorsorozat a Stranger Things alkotóitól lesz a hónap legnagyobb dobása!
Napokon belül nézheted: Ez az új animációs vígjáték már most az év egyik legnagyobb sikerfilmje!
Netflix: Erre a nagy dobásra készül a platform az áprilisban érkező új Stranger Things-sorozattal
Hamarosan a Netflixen: Hátborzongató előzetest kapott a Stranger Things alkotóinak új sorozata, a Nagyon rossz előérzetem van