Izzy Klein nemrég fejezte be az egyetemet: próbál elnavigálni a felnőttlétben, belefut mindenféle kapcsolatba, miközben anyjéára és nővérére támaszkodik.
A lelki vonulata, a tanulsága, a története tetszett, sajnáltam, hogy néha kissé túljátszották, és ilyenkor bugyutává vált. Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Először csak úgy éreztem, egy átlagos romantikus vígjáték, de egy idő után beleéltem magam a karakterek életébe, tudtam velük azonosulni és néha meghatódtam. Összességében egy jó, humoros élmény volt számomra, szerintem egyáltalán nem rossz film.
Nem mondanám egy kötelező filmnek, az alakítások elég gyengék, a poénok nem csattannak, mert a színészek monoton hangon dobják be őket. Ezen kívül túl sokat kiabálnak benne, ami idegesítő. Nem mondom, hogy szörnyű, de nem is kihagyhatatlan.
Vannak erősebb pillanatai, de a a romkomok között én egy közepest adnék neki. Nem fáj, nincs vele nagy baj, de ha kihagyod, nem veszítesz vele túl sokat.