Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Zeitgeist
 
vejunkanew   2015. 12. 16.

legújabb vélemény

Nagyon egyoldalú dokumentumfilm és erősen befolyásoló erővel bír. Mondanivalóját, tényszerű megállapításait azonban nehezen lehet vitatni; néhol persze lehet és kell is. De ezen felül érdemes megnézni és kell is látni, mert kiváló munka! Úgy rendezés, mint szerkesztés és történetiség tekintetében.

 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

Remek ténylfeltáró dokumentumfilm. Forrásai megkérdőjelezettek, de úgy gondolom, hogy ha az elmondottak töredéke igaz csak, akkor is nagy kalamajkában vagyunk mi, "kisemberek". A film egy más szemszögből világít rá a monetáris rendszer működésére, ig... több»


 
petera050   2014. 12. 06.

Nagyon jó kérdéseket vet fel a film, emiatt elgondolkodtató és érdekes. Ugyanakkor szerintem kicsit befolyásolni is próbálja a nézőt, emiatt nem tetszett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.