Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Mike Mignola
Kép forrása: google.com

Mike Mignola

Színész

Adatlap
14
Filmográfia
Díjak
4
Érdekességek
Képek

Érdekességek

Hellboy (2019)

A forgatókönyv megírásában és a film körüli egyéb munkálatokban a Hellboy képregények atyja, Mike Mignola is aktívan kivette a részét.

Hellboy (2019)

2017 januárjában Guillermo del Toro egy Twitter bejegyzésben kérdezte a követőit arról, hogy szeretnék-e, ha elkészülne a Hellboy 3. Miután több mint 100 ezren jelezték, hogy látni akarnák a filmet, a rendező szervezett egy találkozót a címszerepet játszó Ron Perlmannal és Hellboy-képregények atyjával, Mike Mignola-val. A rajongók bánatára a projektből végül semmi nem lett.

Pokolfajzat (2004)

A film forgatása előtt a Hellboy megalkotója, Mike Mignola és a rendező, Guillermo del Toro találkoztak, hogy megbeszéljék terveiket. Mindketten Ron Perlmant nézték ki a film főszerepére.

Pokolfajzat (2004)

Mike Mignola eredetileg egy konferencia prospektusának a borítójára rajzolta Hellboy-t, és el is akarta dobni a papírt. De miután megrajzolta, elbűvölték a karakterben rejlő lehetőségek.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.