Seann William Scott
31

Szül.: 1976. október 03., Cottage Grove, Minnesota, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
46
Filmográfia (46)
Díjak
7
Érdekességek (7)
74
Képek (74)
Kapcsolat
Hozzászólások

Érdekességek(7)

Hoki-koki (2011) Seann William Scott több kilót is felszedett a szerep kedvéért, intenzív korcsolya leckéket vett és még a verekedést is hosszan gyakorolta a jégen.
#1
Anyámon a tanárom (2007) Billy Bob Thornton eltörte a lábát annak a jelenetnek a forgatásán, amikor Seann William Scottal birkóznak.
#2
Pillangó-hatás (2004) Josh Hartnettet, Seann William Scottot és Joshua Jacksont is felkérték Evan szerepére, melyet végül Ashton Kutcher kapott meg.
#3
Amerikai pite 2. (2001) Seann William Scott többször improvizált a jeleneteiben, és ez többször is észrevehető társai reakcióin. Amikor például azt mondja Jessicának, hogy tudni akarja, hány lánnyal feküdt le az elmúlt évben, Natasha Lyonne reakciója őszinte volt, nem színészkedett. Egy másik alkalommal Eddie Kaye Thomas annyira a hatása alá került, hogy a röhögőgörcsei miatt ki kellett vágni őt a leszbikus jelenetből. Ezért van az, hogy legtöbbször csak Stifler és Finch látszik.
#4
Amerikai pite 2. (2001) A nyitó jelenetben használt osztályterem, ahol Chris Ostreicher (Chris Klein) és Steve Stifler (Seann William Scott) vannak, ugyanaz, mint a Sulihuligánokban.
#5
Amerikai pite (1999) Chris Klein és Seann William Scott nem tudták, hogyan kell játszani lacrosse-t, ezért a forgatás előtt 3 héttel elkezdtek edzésekre járni.
#6
Amerikai pite (1999) Jennifer Coolidge, aki Stiffler mamáját játsza, csak 14 évvel idősebb, mint a képernyőn megjelenő fia, Seann William Scott.
#7