Tom Woodruff Jr.
1

Szül.: 1959. január 21., Williamsport, Pennsylvania, Egyesült Államok

Adatlap
50
Filmográfia (50)
Díjak
7
Érdekességek (7)
Képek
Kapcsolat
Hozzászólások

Érdekességek(7)

Mesék a hullaházból (2019) Az egyik szereplő, Tom Woodruff Jr. saját cége gyártotta többek között olyan sikerfilmek speciális maszkjait és trükkjeit, mint az Alien.
#1
Harbinger Down (2015) Miután a 2011-es A dolog című filmhez Alec Gillis és Tom Woodruff Jr. elkészítették az úgynevezett praktikus effekteket, a film producerei úgy döntöttek, hogy ezeket lecserélik CGI-technikával megalkotott trükkökre. A két maszkmester úgy döntött, hogy készítenek majd egy olyan szörnyfilmet, ahol a trükköket elsősorban praktikus effektekkel keltik életre, és csupán minimális CGI-t fognak alkalmazni. Jelen filmünk lenne az, amit a két híres maszkmester elhatározott még 2011-ben.
#2
Harbinger Down (2015) Alec Gillis és Tom Woodruff Jr. 350.000 dollárt gyűjtöttek össze a Kickstarteren különböző adományozóktól, hogy elkészíthessék ezt a filmet.
#3
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2004) Alient ismét Tom Woodruff Jr. keltette életre, az összes Predatort pedig Ian Whyte, persze amikor többen is látszódnak egyszerre, statiszták segítették a munkát.
#4
Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2004) Tom Woodruff Jr. és trükkmesterek alakították a piramist észlelő technikusokat.

#5
Pumpkinhead: A bosszú démona (1988) Pumpkinhead jelmezét a híres maszk- és trükkmester, Tom Woodruff Jr. viselte.
#6
Pumpkinhead: A bosszú démona (1988) Stan Winstont annyira lefoglalták a rendezői feladatok, hogy csak ötletek terén tudott besegíteni Tom Woodruff Jr.-nak Pumpkinhead maszkjainál.
#7