2016.05.03 20:45 raczdavidzsolt Olvasottság: <100x
0

Klasszikus mese imádóknak

A filmforgalmazók, úgy néz ki, a klasszikus mese imádóknak szeretnének kedveskedni a héten. A dzsungel törvényeit elképesztő látványvilág keretén belül tanulhatjuk meg ismét A dzsungel könyve adaptációján keresztül (kritikánk róla itt!), majd ha az őserdő zárt világát sikerült átvészelnünk, máris belevethetjük magunkat annak a bizonyos mágikus tükörnek a hajhászásába A Vadász és a Jégkirálynő oldalán. Lássuk be, a Hófehér és a Vadász gondoskodott róla, hogy eljegesedett szívvel álljunk a folytatáshoz, igaz, az újszerű nézőpontjával és a sötét hangulatával néhol kellemes meglepetést okozott, de a felszínes karaktereivel és az összefércelt cselekményével végül unalomba taszította Ravenna sötét királyságát. Az elsőfilmes Rupert Sanders összes mágiája kevésnek bizonyult ahhoz, hogy tompítsa Kristen Stewart sírógörcs közeli arckifejezéseit.

Hiába csökkentették minimálisra a színésznő szövegeit, a premier plán gyakori használata megfejelve a lassításokkal, kínos mosolyt csalt az arcunkra. Arról nem is beszélve, hogy Charlize Theron karakteres gonoszának színészileg sem tudott méltó ellenfelévé válni az Alkonyat-szériával befutott színésznő. Mindezek ellenére a Universal mégis úgy határozott, hogy elkészíti a folytatását, ráadásul 3D-ben, a film élén új rendezővel, ezúttal Mrs. Bambuló Stewart nélkül.

Klasszikus mese imádóknak

És ennek, mi nézők nagyon örülünk majd, ugyanis A Vadász és a Jégkirálynő nem a tipikus bevételekre szakosodott folytatások sorát gyarapítja, hanem a kockázatot vállalni merő, az előd hibáit tételesen kijavító kellemes meglepetések közé sorolandó.

akció | dráma | fantasy | kaland

A Vadász és a Jégkirálynő filmtartalom: Mielőtt Ravennát legyőzte volna Hófehér, a boszorkány testvére, Freya a vadon mélyén épített jégpalotában élt, ahol erős... több»

0