2018.12.07 13:23 Márton Olvasottság: <100x
0

Nehezen találom a szavakat ezután a "filmélmény" után, de az biztos, hogy nem egy túl acélos alkotás! Már maga a történetén érezhető hogy hemzseg a film a kliséktől, tehát nem sok újdonságra számítottam vele kapcsolatban! Na ez azért csupán félig igaz, mert hát tényleg ahogy elkezdődik a története, rengeteg más hasonszőrű horrorfilm építkezett már erre, viszont valahol a játékideje közepén csavarnak a készítők egyet a forgatókönyvén és olyan "élményben" volt részem, amit eddig nem nagyon láttam még! Sajnos ezt semmiképp nem nevezném pozitívnak, inkább volt beteg ez a fajta elképzelés! Viszont az tény, hogy váratlan és meglepő volt!

A filmnek azért rengeteg hiányosság van! Ilyen például a színészi játék! Komolyan mondom, hogy ilyen szinten inkoherens alakításokat már nem is tudom hogy mióta nem láttam! Azonkívül hogy ritka ostoba szinte egytől egyik az összes szereplő, bosszantóak is voltak! Valahogy olyan érzésem volt, mintha a film készítői az ő alakításaikkal akarták humorosabbá tenni a végeredményt. Ha ez így volt, akkor részben sikerült is, mert hát a film műfaji besorolása horror komédia, viszont az ízléstelen humor és a marhák módjára viselkedő szereplők jelenléte nem feltétlenül lett számomra humoros!

További hiányosságai közt ott van, a kevésbé megmagyarázott "csavar" is. Valahogy e téren úgy éreztem hogy nem is akartak bármiféle magyarázattal szolgálni nekünk, sokkal inkább azt éreztem, hogy érjük be azzal, hogy maga a történet beteg! Viszont itt is elég sok gore jelenetet láthatunk és a többségük igencsak tisztességesen lett elkészítve!

Összegezve, a film humorfaktora elég gyenge, horror téren vitathatatlan hogy véres, de nem igazán volt hangulata, ezáltal félelmetessé sem nagyon válik! Meglehet hogy én számítottam valami másra...de ez így nálam eléggé gyenge volt!

akció | horror | vígjáték

Egy család és az egyik barátjuk kempingezni indulnak az erdő közepén található házikóba. Miután elfoglalják a szállásukat, a fiatalok felfedező útra indulnak. Hamarosan... több»

0